combat5 kullanıcısının son içeriği

1. C

Motosiklete yan çanta nasıl monte edebilirim?

Selamlar motorsikletime görseldeki gibi bir yan çanta takmak istiyorum ancak nasıl yapabileceğimi bilmiyorum. Bunu sabitlemek için motorsiklete özel bir parça mı satın almak gerekiyor yoksa herkes özel mi yaptırıyor yardımcı olabilecek var mıdır?
  2. C

Yazlık file mont tavsiye

Selamlar yazlık mont almayı düşünüyorum ancak revit vb markalar aşırı pahalı geliyor şu aralar gözüme çarpan acerbis ramsey ve held tropic 3 modelleri. Bu markalarla ilgili bilgisi olan var mı? halihazırda 2 yıl önce aldığım revit eclipse montu var ancak L beden ve aldığımdan buyana çok kilo...
  3. C

Motor vitesteyken gaz verince gelen ince ses

Merhabalar 2 hafta önce cf moto clx 700 satın aldım şu an motor 650km de ancak motor 2. vitesten sonra yalnızca vitesteyken gaz verince ince bir ses çıkartıyor ses ön taraftan geliyor zincirdendir diyip iyice temizledim yağladım ancak geçmedi servis yağdan olabileceğini söyleyip 300km yağ...
  4. C

Arabadan motora.

Merhabalar ben yeni yeni motosiklete meraklanmış bir üniversite öğrencisiyim. Şu an arabam var okula o şekilde git gel yapıyorum ancak motosiklet alıp okula ya da gideceğim herhangi bir yere motor ile gitmek istiyorum. Motoru mevsim farketmeden sürebilir miyim bunu merak ediyorum. Adanada...