cobraxn kullanıcısının son içeriği

1. C

Kuba Çita 150

Herkese selam olsun arkadaşlar önümüzdeki günler B olan ehliyetime A2 sınıfıda ekleyeceğim nasipse, KUBA ÇİTA 150 modeline gözüm takıldı. Çita 150 normal var birde çita 150 GOLD var arasındaki fark nedir arkadaşlar? çita 150 ile çita 150 gold arasındaki fark sadece renk olarakmı mevcuttur...
  2. C

Aman dikkat arkadaşlar

Herkese selam dün akşam zor geldi markete gitmek dedim motosikletle gideyim normalde motorsiklete araba aldığımdan beri binen birisi degilim haliyle plakasi ve ehliyetim yoktu eski biseydi zaten neyse sabit hızla gidiyorum aski gibi ya hic polis olmayan yolda aldi beni çevirmeye ne dediysem ne...
  3. C

110 Cup yağ önerisi

Selam dostlar, yarın motorumun yağını değiştireceğim, servise gidip 50 lira vermektense kendim yağ alıp, çok iyi tanıdığım bir ustama motorumun yağını değiştirteceğim fakat ne tür yağ alacağımı bilmiyorum? Shell 10-40 veya shell 15-40 4 zamanlı motor yağı almayı planlıyorum doğru tercihmidir...
  4. C

Zenon far sorun yapti

Selam arkadaşlar Zenon far taktirdim böyle gözu fazla almayanlarindan. 4-5 gün kullandım gayet rahat bugün farı açayım dedim bir kere yandı yanar yanmaz söndü şimdi calismiyor. Kontrol ettim kablolari yerinde fara elektirik gidiyor çünkü uzun kısa yapınca far hareket ediyor, sizce sorun nerde...
  5. C

Neden turkiyede yok

Yamahanın crypton x 135 modeli neden ülkemizde mevcut değil?
  6. C

Bugun kaza yaptım :(

Çok başıboş insanlar var ya, xenon far var uzun kısa yapıyorum adam kör olmadı yine kendini yola attı bu kadarda olmaz ya zar zor durabildim dursamda benim yan kapağımı olduğu gibi çizdi, karanlıkta farketmedim onun aracına bir şey olmadı hızlıda gitmiyordum ama o birden kendini atınca panik...
  7. C

Egzozdaki boru?

Selam arkadaşlar bugun yamaha crypton 2013 motoruma komple boğazdan egzoz taktıracaktım fakat eski egzozda motordan egzoza inen bir boru var bu borunun görevi nedir? ne işe yarar ? kullanılmaması durumda ne olur ona göre yarın gidip taktıracağım bilgili abilerimin yorumlarını bekliyorum.
  8. C

Bu şekil farlar nerede bulunur?

Resimdeki gibi far lazim arkadaşlar cup motora takıcam, cup motorlarda gördüm bu şekilde farlardan nereden temin edebiliriz? veya farın kendine özgü bir ismi varmı?
  9. C

egzozda bez yandı acil yardım.

Egzoza Egzozda yanlış likla bez değdi arkadaşlar bu izi nasıl çıkartabilirim?
  10. C

Crypton Arka Demir

Selam arkadaşlar aşağıdaki gibi arka koruma demiri arıyorum nereden bulabilirim crypton 2013 modeline uyacak şekilde? Normalde bu şekilde bir demir var; Kestirmeyi düşürdüm fazlalık yerleri fakat kesik olmayan şekilde olanları var internette bulmaya çalıştım sipariş vereceğim fakat bulamadım.?
  11. C

Crypton Zincir muhafaza

Selam arkadaşlar Crypton model 2013 motosikletim var şuanki zincir kapakları oldukça kaba duruyor aşağıdaki resmdeki gibi gibi 2005 - 2008 model Crypton larda bulunan zincir kapağından almak istiyorum kapak denmez plastik gibi birşey ama hoş duruyor ? nerede bulabilirim internetten online...
  12. C

Elcik değişimi

Yamaha 2013 crypton motorsikletim var elciklerini değiştirmek istiyorum fakat nasıl yapılacağını bilmiyorum? sol tafaftaki neysede sağ taraftaki gaz elciğini nasıl değiştirebilirim gaz teli elciğemi monteli acaba?
  13. C

Egzoz Taktırsam Nasıl Olur?

2013 Yamaha crptyon motorsikletim var arkadaşlar. Tiger egzoz taktırmak istiyorum fakat direk motorun bağlantı yerinden bulmak çok zor olacak benim için, bu yüzden başka bir egzozu kesip uygun bir şekilde bağladıktan sonra criptona takmak istiyorum veya direk üzerindeki orjinal egzozu kestirip...
  14. C

istopta mars sesi geliyor

Selam motrumda istop ederken hafif böyle mars sesi geliyor 4 günlük motor daha ama istop ederken marş sesi gibi bi ses atıyo? ---------- Mesajlar birleştirildi - 13:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:23 ---------- Yokmu arkadaşlar bilen birisi?
  15. C

Motorum sarsma yapıyor

Selam arkadaşlar 2 günlük yamaha cripton motorum var deneme amaçlı bir iki sefer hız yapmak istedim yaklaşık 100kmh gördüm fakat motorum sarsma yapıyor yolda adeta 8 çiziyor kaza yapmam an meselesi gibi bir durum aldı motor yeni olduğu içinmi yapıyor acaba bunu? içime şüphe düştü.

Yeni mesajlar