Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar.hepinize iyi günler.1 hafta önce ekinci el x max 250 aldım .almasına aldık ama sürüş esnasında onuzlarıma ve çeneme dogru biraz fazla ca rüzgar aldığımı fark ettim.motorumda elçık koruma ve dizlik koruma aparatları takılı.daha önce x9 kullanıyordum allah varya gram rüzgar...
arkadaşlar selamlar.10 gün önce internetten bir x9 aldım.hakkında fazla bilgim yok.ama bana 166 kğ agırlığıyla biraz ağırgeldi.geçende motora binmeden önce ileri ittireyim derken sırtımda bir ağrı oldu.diğer maxi scoterlardada aynı olayları yaşamak mümkündür sanırım? .sehir içi trafiği için...
selam arkadaşlar.uzunca bir süredir.forumda yazılarınızı ve yorum larınızı takip ediyorum.zevkli bir yazışma yapıyorsunuz.atv mi sattım.motorsuz kalldık.maxsi scoter düşünüyorum.fakat fazlada param yok.2007 model orta temizlikte bir burgmanın piyasası ne kadardır?sizlere sormak istedim.sizin...