Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kısa süre olsada ben kullanıcısı olarak sele titresimine rastlamadım ancak ayaklara titreşim vuruyor kısa yolda bile farkediyorsunuz uzun yolda sorun olur mu bilemedim ama şu anda keyfimi kaçıran bir durum değil açıkçası bende sele oynaması yok
Görünüşe gelirsek benim gözüme hoş geldiği sürece...
275e aldım nakit olarak sehrimdeki bayi özel kampanya yaptı ellerinde kalan son cl250 idi diğer hepsini satmışlar bayi sahibi abimin çocukluk arkadaşı çıktı onunda etkisi oldu
An itibariyle motoru alalı 2 gün oldu 150 km kullandım bile honda cl250 2025 modelini tercih ettim şu anda mutlu ve memnunum benim için iyi bir tercih olduğunu düşünüyorum eclutch şu anda benim çok işime yarıyor motorun duruşu kalkışı vs her şeyini beğendim hayırlısı olsun yardımcı olmaya...
Hocam merhaba. Ailem 0 almam konusunda ısrarcı 2. Ellere bakmıyorum o yüzden ayrıca cl250yi su anda benim için daha önde tutan sey eclutch oldu aslında ktm konusunda karar kılmıştım ancak daha önce vitesli kullanmadığım için eclutch daha cazip geldi ister vitesli ister yarı otomatik gibi 2024...
A
aslında aklımdaki sey buydu servis kalitesine bakacaktım ama iki servisinde şehrimdeki puanı ortalamada
1750769294
H
Ktm kampanyası bitiyor 70 bin tl zamlanacak
Hondada aklımı çelen şey eclutch oldu daha önce hic vitesli kullanmamış biri olarak alışma sürecinde otomatik gibi bir sistemin olması çok işime yarar diye düşündüm ama ktm daha hoş duruyor arada kaldım svartpilende hoş ilk defa bu kadar kararsız kaldım
Artık yarın motoru alacağım ama hala bazı acabalarım var honda cl250 için 305 bin tlye düştü ktm ise 285 bin tl para olarak aradaki fark sorun degil Aynı para olarak düşünün son kez bir sorayım sizce hangisi dediğim gibi 2. El piyasası önemli değil uzun süre kullanacağım satmak gibi bir düşüncem...
Bulunduğum şehirde bulamadım. Bayiden 0 fiyatı nakit 250 bin aradaki 35 bin tl çok bir fark olmadığı için görüntü olarak daha iyi geldiğinden ktmye yöneldim.
Hocam 390 ile 250 arasındaki fark sadece güc farkı mı yoksa parça kalitesi farkı var mı? Sadece güc ise 250ccnin bana yeteceğini düşünüyorum daha yüksek cc motorlar için kendimi uygun görmüyorum açıkçası genel olarak güvenli ve nispeten daha yavaş sürüş tercih ettiğim için 250cc motorların...
Arkadaşlar merhaba.
An itibariyle motor alma sürecimin sonuna geldim seçeneklerimi 2'ye düşürdüm
Honda cl250 (311 bin tl 0 km)
Ktm duke 250 (285 bin tl 0 km)
Bulunduğum şehirde servis memnuniyeti eşit gibi gözüküyor
Motoru Alayım bir süre sonra cc yukseltirim gibi derdim yok 2. Elde fiyat...
Yaşadığım şehrin merkezinde deniz olmamasına rağmen tüm ilçeleri deniz olan sahil kasabalarıyla dolu yada izmir bursa yaşadığım yere çok yakın uludağ veya izmirin sayfiye yerlerine giderim yapacağım maksimum KM 150-250 olur en fazla genellikle şehir içi kullanım olarak düşünüyorum.
Açık konuşmak...