cios106 kullanıcısının son içeriği

1. cios106

kask içi serinleten, ferahlatan çözümler , öneriler..

abiler kask içi serinletmek amacıyla bildiğiniz uyguladığınız yöntemler var mı? ben hasır konduğunu duydum ama denemedim, deneyenler yazabilir mi ? diğer önerileriniz için de memnun olurum, sağlıcakla.
  2. cios106

deri pantolon kullananlardan tavsiyeler.

deri pantolon kullananlara sormak istediğim, acaba terletiyor mu ? gerçek deri terletmez geyiği vardır hep doğru mu acaba? derinin solunumu varmı, dayanıklılığı haricinde tenle uyumu açısından kalite farkları varmı. ben kışlık motor pantolonu giyemiyorum afakanlar basıyo. acaba deri pantolon...
  3. cios106

ısıtmalı pantolon ceket yapımı

selamlar, youtube da gördüm, çakmak girişine takılan ısıtmalı oto minderini kesip biçip ısıtmalı ceket yapmış eleman. bende yapıcam fakat bacaklar için iki minder almak lazım. onun yerine tel alıp kendim yapsam diyorum. nichrom diye bir tel var rezistansı oluşturan. bu teli satan biyer...
  4. cios106

klips olmayan zincileri sökme - takma

selamlar, motor crf 250. üzerinde did marka zincir var. ancak başlangıç baklası yok, hani şu karga burnu ile çekip alıyosun zincir çıkıveriyo vs, bende o yok. zincir sökme aparatı aldım ucu incecik arkadan vidasını çevirdikçe uzayıp kısalıyor. bu ince ucu çevirerek zincirdeki pimi arkadan...
  5. cios106

ankara taze michelin pilot street nereden alınır

selamlar, cbf150 için pilot street almak istiyorum. hangi siteden taze alabiliriz. biryeri aradım 2014 sonu üretimli var elimizde dedi. sizce çok mu eski. kullanılırmı 2014 sonu çıkışlı lastik. sonuç olarak taze michelin pilot street nereden alabilirim, selametle.
  6. cios106

3. kez ehliyetsiz yakalanma cezası

yaklaşık 5 sene önce 2 kez ehliyetsiz yakalandım. şimdi akıllandık diyelim ehliyet kursuna yazıldım yeniden motor aldım full korumalar vs eskisi gibi cahilce değil daha bilinçliyim. 2 hafta sonra direksyon sınavı var. evin etrafında dönüyorum hiç trafiksiz yer yok burada. soruma geleyim. 3...
  7. cios106

arkayı gösteren kamera - ekran (rearview cam)

selamlar. arkadan gelenleri rahatça görebileceğimiz bir ekran varmı arkadaşlar. kameralı vs . göstergelerin oraya monte etmek istiyorum. önerisi olan ve kullanan var mı.
  8. cios106

cbf 150 akü

selamlar. vitesli motora yeni başladım geçen hafta cbf 150 aldım arkadaşlar. aküyü danışayım size. elimi gazdan çekince farların ışığı çok zayıflıyor. normalmi yoksa yeni akü mü almalıyım. cihangir.
  9. cios106

ankara çok ucuz scooter 650lira.asya125t

motor avatarımdakinin aynısı gümüş gri asya. 125cc. motoru çok iyidir aylarca binmedim hemen ayak marşıyla çalıştı. motor bakımı olarak hiç sorun yaşamazsınız ama hız göstergesinde bi temassızlık var. ben uğraşmadım ama kendiniz bile yapabilirsiniz. plaka ruhsat herşeyi tamam. çok az bi masrafı...
  10. cios106

ankara çok ucuz scooter 650lira.asya125cc

motor avatarımdakinin aynısı gümüş gri asya.
  11. cios106

ehliyetsizlik cezasını ödemeden motorumu satabilirmiyim?

arkadaşlar bi kaç ay önce daha ehliyetimi almamıştım.ehliyetsizlikten ceza kestiler. cezayı daha ödemedim. sizce cezayı ödemeden motorumu satabilirmiyim??
  12. cios106

ankara satılık asya 125t 1100 lira.

asyamı çook sewerim ama araba için para lazım o yüzden satıyorum. 2007 model. bigün bile beni yolda bırakmadı.yağı hep taze kullanıldı.gri gümüş renginde.4800 km de .genelde yenimahallede yada tunalı tarafında olurum. gelip görebilirsiniz. fiyat 1100 lira . pazarlık yoktur. alan tamamen memnun...
  13. cios106

ankara satılık asya 125 t 1350 tl.

daha büyük motor alacağım için satıyorum.hiç sorun yaşamadım bugüne kadar .parçalarını çeliklerle değiştirdim çok güzel bi amortisör taktrdm yan kaplamalarda çizik vardı hemen yenisiyle değiştirdim.önde bi çizik var.görünmüy bile.herzaman taptaze yağlarla kullandım.garajda durdu hep.çoookk az...