Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2017 model r25'im var bildiğiniz üzere bu gün boştayken çıkan sesten dolayı motosiklet tamircisine göturdum yağdan dolayı dedi ama servis yardimci olmuyor.Ben pompada sorun olduğunu nereden anlarım?
Arkadaşlar motosiklete başladıktan sonra motosiklete başlamak isteyen arkadaşlarımla, düşük cc kullanan arkadaşlarım arasında konuşmalar olmuş ben bu konuşmaları sonradan başka arkadaşımdan duydum.Honda cbr 250 kullanan arkadaşım demişki:Ben eğitim almasam bile ondan daha iyi sürüyorum ,o beni...
Çıldıracam bostayken debriyajı çekince bir şey yok ama bırakınca ses geliyor.
Birinci ve ikinci vitestede düşük devirlerde değişik bir ses duyuyorum sesi nasıl tarif etsem sanki motorun içine bir şey girmiş gibi motorun sesi bir tuhaflaşıyor.Bu olayın başlamasından sonra titreşimi çoğaldı.
Başka...
Debriyajı çekince gidiyor ama boştayken tiktiktik sanki motorun içinden birisi vuruyor gibi.Bu neden olabilir 580 kmde motorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------
Bu arada motorumu yazmayı unutmuşum r25