çiko-0 kullanıcısının son içeriği

1. Ç

klx 250 s yeni kullanıcı

iyi forumlar motosiklet ailesi ayın 10 unda klx 250 geliyor. daha çok arazi de kullanmayı düşünüyorum. daha önce arazi deneyimim olmadı yeni başlıcam amortisörlerde oynama yapmam gerekıyor mu ? veya başka konularda tavsiyeniz var mı ?
  2. Ç

tr deki sm ye en uygun motor

byük ihtmal 100 kere konusulmuştur şu mesele ve seçenekler hep belliydi klx 250 wr 250 cfr 250 ama görünen o ki kawasaki klx 450 r hep göz ardı edilniş. konulara baktım ve 1.5 yıl önce actıgım bı konuda bi tek ben sormusum bu modeli başka kinse konusmamıs bu alet hakkında halbuki bakım...
  3. Ç

enduro racing bakımları

iyi akşamlar. hangisi daha fazla bakıma muhtaçtır. yamaha wr 250 ile hard a kaçmadan dağ tepe gezip tozduğumuzu arada bir uzun yol yaptığımızı ama günlük kullanmadığımızı düşünürsek. yamaha r 25 ide günlüğe vurup arada bir uzun yol yaptığımızı. hangisi daha fazla bakım gerektirir !
  4. Ç

250 cc tavsiye

motosiklet ailesine selamlar..öncelikle 3 aylık bir biniciyim. yamaha ybr 125 imi satıp 250 cc bi motora geçmek istiyorum arkadaşlar. 15 binliraya kadar bütçem 250 cc sınıfında az yakan şehirler arası yol yapabileceğim bi motor almak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.. motorun tarzı farketmez...

Yeni mesajlar