cihan54 kullanıcısının son içeriği

1. cihan54

Terzi

İş elbiseleri dikim/onarımı yapan terzi bulursan onların yardımcı olabileceğini düşünüyorum.
  2. cihan54

Bikerjeans Pantolon Paça tadilatı

Ben 8-10 yıl önce M beden olarak kullandığım full kevlar pantolonu bu yıl tekrar kullanıma almam gerektiği için terzide XXL'a genişlettirdim 🤓 Paçadan 2cm olmayacak şey değil hocam. Terzisini bulman lazım sadece. Faydası olacaksa, iş kıyafetleri dikim/üretim işi yapan bir terzi bul. Onlar bu...
  3. cihan54

Motosiklet ve Video Trendleri

Bir de tayt giyip orasını burasını açıp yırtık dondan çıkar gibi her yerden çıkan bacılar türedi. Motor tanıtanlar artık para nereden geliyorsa onu övüyor. Bir de yalan yanlış yorumlarla güzelim modellerin adını çıkarıyor. O marka/model ömür boyu haksız yaftalı kalıyor. Bir ara sırf tık almak...
  4. cihan54

Dur ihtarına uymadı! Polis Çarparak Durdurdu!

Olabilirdi ama otobanda vs. olsaydı. Şehir içinde her yer sokak, nereye ve ne kadar sürede barikat kuracak polis? Motorun gideceği yöne barikat/kontrol noktası kurulana kadar zaten hangi sokağa yönelse kurtulmuş olur motosiklet. Aramızda bir memur var mıdır bu konuda aydınlatabilecek? 🙂
  5. cihan54

Dur ihtarına uymadı! Polis Çarparak Durdurdu!

Motorcuyu ve polisi haklı/haksız görmeden ayrı merak ettiğim bir şey var. Diyelim ki motorcu plakasını da saklamış, kaçan ve ciddi bir suçlu; diyelim ki polis bu kişiyi durdurması sorgulaması/merkeze götürmesi ve belki de tutuklaması gerekiyor. Nasıl durdurmalıdır? Haydi Amerika'da şurada...
  6. cihan54

Egzoz Ceza Yönetmeliği Hakkında

Hususi gittim trafik polisin önünde durup sordum bu konuyu. "Sese dikkat etmeme gerek yok, fabrikasyon dışı bir eklenti olarak egsoz değiştirilmişse bilmem ne bendimi. Bilmem ne fırkasından ceza yazmak zorundayım" dedi.
  7. cihan54

"Kadıköy'de sabaha karşı motorcu vahşeti"

HABER LİNKİ Avukat Selçuk Güven, Kadıköy Caferağa’da sabaha karşı dehşeti yaşadı. Arkadaşıyla gittiği barda tartışma yaşayan Güven’in yolu, bar çıkışında tek tip motorcu kıyafeti giyen 10 kişilik bir grup tarafından kesildi. Öldüresiye dövülen ve 11 yerinden bıçaklanan Güven’in cüzdanı ve...
  8. cihan54

İlanlarda Yeni Bir Furya Yeni Bir Soluk!!

Son zamanlarda motosiklet ilanlarında sıkça karşılaşmaya başladığım ve mide bulandırmaya başlayan bir mevzu var; ::angry2::::angry2:: "Orjinal Km'de Motor! SADECE DEPO BOYALI OLUP SORUNSUZDUR ORJİNAL KM DE HASAR KAYDI OLARAK SİGORTADAN ÖDEME ALMAK İÇİN SAHTE KAZA DÜZENLEMİŞLER AMA ALAMAMIŞLAR...
  9. cihan54

Motosiklet Mutluluktur :)

Naçizane evlilik teklifimiz efendim. Mutluluğumuzu sizlerle paylaşayım istedim. ::utangac:
  10. cihan54

Satılık - "IXS Pure Race" deri mont

Sahibinden ilanı için TIKLAYIN 221771289 ::sm_smile
  11. cihan54

8. Geleneksel Sakarya Uluslararası Motosiklet Festivali

Saygıdeğer Motosiklet Tutkunları Bu yıl 8.'sini düzenlemekte olduğumuz motosiklet festivalimize, motosiklete gönül vermiş tüm camiamız davetlidir. Her yıl olduğu gibi bu yılda sizleri bekleyen birbirinden güzel etkinliklerle, doğayla iç içe olacağınız özgürce kamp yapabileceğiniz ve bir yılın...
  12. cihan54

8. Geleneksel Sakarya Uluslararası Motosiklet Festivali

Saygı değer Motosiklet Tutkunları Bu yıl 8.'sini düzenlemekte olduğumuz motosiklet festivalimize, motosiklete gönül vermiş tüm camiamız davetlidir. Her yıl olduğu gibi bu yılda sizleri bekleyen birbirinden güzel etkinliklerle, doğayla iç içe olacağınız özgürce kamp yapabileceğiniz ve bir...
  13. cihan54

Satılık - Arai Rebel Chronus Black Kask

Kask, 2014 yaz sezonu sonunda alınmıştır. Düşmesi çarpması bulunmamaktadır. Her gün temizlenmiştir ve kılıfında muhafaza edilmiştir. Üzerinde pinlock bulunmaktadır. Aynı anda hem maske hem balaklava takılarak kullanılmıştır. Tarz değişikliğine gittiğim için satıyorum. İlan linki --> 215530362
  14. cihan54

Bu Kaskın markasını bilen?

Bana bu Kaskın markasını söyleyebilecek arkadaşım var mıdır ??

Yeni mesajlar