Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese selam... İki scooter arasinda kaldim ve fikirlerinizi almak istiyorum. Bir tarafta sym fiddle 200i diğer tarafta yeni bir model olan kymco agility 16+ 150 cc... 2016 modellerinin sıfır fiyatlari neredeyse ayni.
Fiddle ın ön camı, çanta demiri ve çantası yok ve bunlar yaklaşık 1000 tl...
Merhaba arkadaşlar,
Motorumu koyacak kapalı bir garajım yok. Evimin önüne bir park demiri monte etmek istiyorum. Yere vidalanan demirler var ama hırsızlar bunları rahatlıkla sökebilir diye düşünüyorum. Evimin önü asfalt, hiltiyle kırıp demir gömmek gibi bir yol var ama kalın asfaltı kırabilecek...
Önümüzdeki günlerde, genelde artçılı kullanacağım bir scooter alacağım. X max ve Pcx arasında kaldım.
Sıfır Pcx 150 alsam plakası ön camı çantası falan filan 10.500 e geliyor.
Bir arkadaşımda 18.000 km deki 2014 model X max'ini 10.000 TL ye satıyor.
Sizce hangisini tercih etmeliyim? 18.000...
Merhaba arkadaşlar, gene acemice bir soruyla buradayım...
Geçen ay motosiklete heveslendim ve deli gibi motor araştırması yapıyorum. Artık alacağım motoru, ekipmanları park yerimi vb her şeyi kafamda belirledim. Bugün telefon ettiğim bir kurs "A2 Otomatik" diye bir ehliyet seçeneği olduğunu...
Merhaba arkadaşlar,
Bir süredir arabamı satıp motosiklet almayı düşünüyorum ve kafama takılan sorulara cevap bulmak için araştırmalar yapıyorum. İstanbul trafiği çekilmez bir hal aldı ve üst üste gelen yakıt zamları, yıllık bakım maliyetleri, park sorunu falan filan derken arabadan iyice...