cıbır hayali kullanıcısının son içeriği

1. C

ilk bindiğim racer

en büyük hayalim bir sport motor almak.. ve bugun eve giderken yolda bi bajaj pulsar 200rs gördüm. sordum 13.500 tl dediler. peki dedim, kolay gelsin. tam çıkıcaktım ki bi üstüne biniyim dedim. Tam bacağımı attımi üstüne oturur oturmaz kalbim sıkıştı, başım dondü. Silkeledim kendimi. Ve dedim ki...
  2. C

başlangıç motoru

hayatımda motor kullanmadım. direk cf moto 150 nk ile başlamayı düşünüyorum. sizce doğrumudur
  3. C

cf moto 150nk motor bloğu

a1 ehliyetim olduğundan en fazla 125cc kullanabiliyorum. sıfır cf motor 150nk motor bloğunu satsam ve sonrasında 125cc bir blokla değiştirsem olurmu. biliyorum 125cc birsürü motor var ama elimdekini kullanmak istiyorum. lütfen motoru satığ 125cc al demeyin. konuyla ilgili bilgisi olan yazsın...
  4. C

16 yaşında üzerine motor alınırmı?

16 yaşındayım motoru alıp kendi üzerime yapabilirmiyim?
  5. C

a1 ehliyetle cfmoto 150nk sürülürmü?

Arkadaşlar a1 ehliyetim var. 125 cc 11kw sınırı var. İstediğim motor 150 cc. Ama 8.8kw. çevirmeye girsem cc sınırına birşey derler mi ?
  6. C

cbr 125 için boyum ve kilom

arkadaşlar 1.77 boyum ve 50 kilom var.. acaba cbr 125 için yetermi?
  7. C

CBR 125 Hayalim

Merhaba arkadaşlar.. Kendimi tanıtmaya gerek yok. Motor sevdam nasıl başladı? Ne gördüm de motora olan sevgim başladı? Evet sorular bunlar. Ben 16 yaşındayım.. Bu yaşıma kadar motorun herkes gibi şeytan icadı olduğunu düşünür, binenlere iyi gözle bakmazdım. Sanırım birazda çevrenin etkisi oldu...