Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumda bir süredir takılıyorum yani konuları takip ediyorum diye bilirim hiç megelli kullanana denk gelemedim. Fakat görünüm olarak çok güzel bir motor Megelli Sportbike 125cc. İlgimi çekti sizin görüşünüz nelerdir acaba yani ingiliz yapımı bi motordan birşey beklenirmi falan ...
http://rthaber.com/ehliyetler-degisiyor-yeni-siniflandirmalar-geliyor-212399.html Böyle bir haber gördüm ve çok dikkatimi çekti ehliyet yaşı düşürülecekmi acaba.
Bana cbr125r ile ilgili görüşlerinizi söylermisiniz veya aralarda sorun yaşattıysa neler yaşattı falan. Cbr125r almayı düşünüyorum ama önce kullananlardan biraz bilgi almak istedim
Merhaba ben kendime yeni bi motor almak istiyorum fakat kafama takılan birşeyler var. Honda Cbr125 ler çok hoşuma gidiyor fakat maddi olarak 4bin tL den fazlasını veremem. O miktar parayada ancak 2007-2008 model alabilirim. Merak ettiğim şey ise alıcağım motor büyük ihtimalle 20.000-30.000 km de...