Chopperman75 kullanıcısının son içeriği

1. Chopperman75

Sehpa konusu .

Merhaba , Motosiklet için sehpa takmak yerine ön ,arka kaldırma aparatı alıp zincir yağlama vs. için kullanmak daha mantıklı geliyor bana. Sehpa sanki kaldırıma falan çıkarken sıkıntılı olur gibi düşünüyorum . Doğru mudur ? Bu konuda fikri olan arkadaşlar beyan ederse sevinirim. Teşekkür ederim.
  2. Chopperman75

Suzuki Inazuma ayna uzatma aparatı

Merhaba . Suzuki İnauzuma GW250 için ayna uzatma aparatı bakıyorum. Bir kaç farklı ürün var Bir tanesi 990D0-11JME-005 . Sadece yukarı doğru yükseltiyor sanırım fiyatı da takriben 100 tl civarında birkaç ingiliz sitesinde .Ebay de daha ucuza bulunabilir. Bir de yerli malı facebook ta ayna uzatma...
  3. Chopperman75

Herkese merhaba .

Hesabı uzun zaman önce açmama rağmen ancak giriş yapabiliyorum. Herkese merhabalar. Aslında camiaya girişim bile bu ayki sınavla olacak inşallah. Motor konusunda tercihim muhtemelen başlangıç motoru Suzuki Inazuma olacak. Her ne kadar Chopper & Cruiser tercihim de olsa naked ile başlamanın...
  4. Chopperman75

0 + 0 = 0 için motor seçimi ...

Selam foruma katılalı 30 dakika kadar oldu ve bu konunun forumda defalarca açıldığına eminim. Biraz da tembellikten yeni bir konu olarak açtım. Bisikletten fazla birşey kullanmamış 40 yaşında 90 kg 1.78 bir adam için ne önerirsiniz ? ( Şişman değil genişim :-))))) ) Şahsen benim gönlümde yatan...

Yeni mesajlar