chngnr kullanıcısının son içeriği

1. C

Sigorta hakkında

Merhaba. Önümüzdeki hafta motorumu satacağım. Motorumun sigortası 2 ay önce bitti ve 400 küsür lira çıktı maddi sebeplerden dolayı yaptıramadım. Alan kişiye devretmeden önce sigortayı yaptırmalı mıyım? Yoksa o devralınca kendi adına nasılsa sigorta yapması gerekecek diye boşuna masraf...
  2. C

İş arıyorum

Merhabalar, öncelikle bu konuyu buraya açmam ne derece doğru bilmiyorum. Anlayış gösterenlere teşekkür ederim şimdiden. Öncelikle kendimi tanıtayım. İsmim Cihan. 23 yaşındayım. Önlisans işletme mezunu sayılırım.2 dersim kaldı. İstanbul beyoğlunda ikamet ediyorum. 3 yıldır çalıştığım...
  3. C

Devir saati hakkında

Merhaba arkadaşlar. Bugün motorun başında giyinirken motoru çalıştırıp ısıtmal istedim. Pek yaptığım bişi değildi bu. Belkide o yüzden olacak ama, Devir saatinde çubuğun sabit durmadığını hareket ettiğini gördüm. İlk başta sesin ara sıra farklılaştığını duydum sonra gördüm. Bu arada üzgünüm ki...
  4. C

İlk kazam, direkten döndüm.

Bugün saat 16:30 gibi sakaryadan istanbula hareket ettim cbr 125im ve bi artçımla. Tahmini olarak 17:30 civarında tem otoyolunda körfezi geçmiştim. Orta şeritte ilerlerken aracı sollamak için sol şeride geçtim. Sollama bitince orta şeride geçecektim tekrardan. Aynadan sağ tarafı kontrol...
  5. C

2012 honda cbr 125r

09.05.2013 anes motordan trafiğe çıkışlı temiz cbr 125. Kazası yan yatması yoktur. İlk sahibiyim ve ikinci sıfır kilometre motorum. Rodajı itina ile yapılmıştır. 6 bin km nin yarısından fazlasını uzun yolda katettim. Üzerinde hiçbir oynama yapılmamıştır. Fabrika çıkışlı orjinal herşeyi. Sağ...
  6. C

Kask karbon folyo kaplama

Arkadaşar 3 gün önce keyfi olarak kaskımı karbon fiber kaplamaya karar verdim. Hem görünümünü iyileştirmek hem bikaç çizik kötü durduğu için. Ve 3. Gün sonunda bugün bitirmiş bulunmaktayım. Günde ortalama 2.5-3 saatimi ayırdım. Gerçekten el becerisi isteyen ve çok zahmetli bir iş. Yapmayı...
  7. C

Cbr125 ses geliyor

Merhabalar. 2012 model cbr125 sahibiyim. Şuan 6bin km de. 4000 bakımını yapıp uzun yola çıktım. İstanbul antalya gidiş ve dönüş. Ancak dönüş yolunda körfez mevkilerinde ön kısımda bir ses farkettim. Titreşim sesi mi bilmiyorum tam algılayamıyorum. Ama eskiden olmayan ve dikkat edilirse...
  8. C

Cbr 125 ön kısım ses.

Merhabalar. 2012 model cbr125 sahibiyim. Şuan 6bin km de. 4000 bakımını yapıp uzun yola çıktım. İstanbul antalya gidiş ve dönüş. Ancak dönüş yolunda körfez mevkilerinde ön kısımda bir ses farkettim. Titreşim sesi mi bilmiyorum tam algılayamıyorum. Ama eskiden olmayan ve dikkat edilirse...
  9. C

Cbr 125 ten cbr 250 ye geçiş.

Merhaba arkadaşlar. Mayıs ayından beri cbr 125 kullanıcısıyım. 0 km aldım. Lakin hevesimide aldım bi hafta içinde cbr250 almayı düşünüyorum. Daha önce 250 lik motor kullanmadım. O yüzden birkaç sorum olacak. Yetkili abilerimize :)) Uzun yolda kullanmayı düşünüyorum. İstanbuldan ege ve akdeniz...