chico_sakamato kullanıcısının son içeriği

1. C

2005 piaggio skipper 150 [u]

herkese selam, başlıkta da söylediğim gibi chica'mı satıyorum ( ki kendisi siyah 2005 bir piaggio skipper 150'dir ) 2500 km'de çok iyi durumda kazasız garaj motorudur. 1000 km'de bakımı yapılmış gereken bütün parçalar değiştirilmiştir. Bu arada bakımı motoru aldığım yer yani Korlas'ta...
  2. C

piaggio skipper 2005 [u]

herkese selam, başlıkta da söylediğim gibi chica'mı satıyorum ( ki kendisi siyah 2005 bir piaggio skipper 150'dir ) 2100 km'de çok iyi durumda kazasız çürüksüz garaj motorudur. 1000 km'de bakımı yapılmış gereken bütün parçalar değiştirilmiştir. Bu arada bakımı motoru aldığım yer yani Korlas'ta...
  3. C

satılık piaggio skipper 2005

herkese selam, başlıkta da söylediğim gibi chica'mı satıyorum ( ki kendisi siyah 2005 bir piaggio skipper 150'dir ) 2100 km'de çok iyi durumda kazasız çürüksüz garaj motorudur. 1000 km'de bakımı yapılmış gereken bütün parçalar değiştirilmiştir. Bu arada bakımı motoru aldığım yer yani...
  4. C

2005 Piaggio Skipper [u]

herkese selam, başlıkta da söylediğim gibi chica'mı satıyorum ( :mrgreen: ki kendisi 2005 bir piaggio skipper 150'dir ) 2100 km'de çok iyi durumda kazasız çürüksüz garaj motorudur. 1000 km'de bakımı yapılmış gereken bütün parçalar değiştirilmiştir. Bu arada bakımı motoru aldığım yer yani...

Yeni mesajlar