Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkese selam,
başlıkta da söylediğim gibi chica'mı satıyorum ( ki kendisi siyah 2005 bir piaggio skipper 150'dir ) 2500 km'de çok iyi durumda kazasız garaj motorudur. 1000 km'de bakımı yapılmış gereken bütün parçalar değiştirilmiştir. Bu arada bakımı motoru aldığım yer yani Korlas'ta...
herkese selam,
başlıkta da söylediğim gibi chica'mı satıyorum ( ki kendisi siyah 2005 bir piaggio skipper 150'dir ) 2100 km'de çok iyi durumda kazasız çürüksüz garaj motorudur. 1000 km'de bakımı yapılmış gereken bütün parçalar değiştirilmiştir. Bu arada bakımı motoru aldığım yer yani Korlas'ta...
herkese selam,
başlıkta da söylediğim gibi chica'mı satıyorum ( ki kendisi siyah 2005 bir piaggio skipper 150'dir ) 2100 km'de çok iyi durumda kazasız çürüksüz garaj motorudur. 1000 km'de bakımı yapılmış gereken bütün parçalar değiştirilmiştir. Bu arada bakımı motoru aldığım yer yani...
herkese selam,
başlıkta da söylediğim gibi chica'mı satıyorum ( :mrgreen: ki kendisi 2005 bir piaggio skipper 150'dir ) 2100 km'de çok iyi durumda kazasız çürüksüz garaj motorudur. 1000 km'de bakımı yapılmış gereken bütün parçalar değiştirilmiştir. Bu arada bakımı motoru aldığım yer yani...