Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese iyi akşamlar iyi formlar
Abim yeni dönerci dükkanı açtı ilçe içinde git gel için bir motor almak istiyoruz honda vs gibi bir motora şuanda para vermek istemiyoruz malum fiyatlar belli dioların 2. elleri bile 60K fiyattan başlıyor
Biz 50 cc muayene sigorta vs istemeyen
Fiyatı 50 bin...
Herkese iyi akşamlar
arora cappuccino motorumu cc yükseltmek için satmak durumundayım
Sahibinden ve Letgo‘ya koydum fakat çok fazla etkileşim, görülme almadı ilana koyabileceğim başka yerler var mı
Hocam bugün forumda yazılanlar sayesinde sym markasını keşfediyorum sanırım
ben Kaliteli marka olarak honda yamaha vs var biliyorum
bi de kalitesiz markalar hepimizin bildiği çin ürünler mondial küba vs var falan diye biliyorum sym markasına bi bakacağım
1748443248
Teşekkürler hocam
Hocam sym için aroradan daha mı iyi diyorsunuz yani pek bi bilgim yok akıl almak için yazıyorum birici çin birisi tayvan sanırım
1748433417
Hocam teşekkür ederim yanıtınız için pek bilgi sahibi değilim ama bana arora symden daha kaliteli geliyor
öyle değil mi ?
Sym tayvan sanırım arora çin ne...
Herkese iyi günler
Şu anda arora cappuccino (80cc) motorum var kullanıyorum ama yaza doğru model yükseltmek istiyorum.
Şu anda kullandığım motor normal scooterlara göre büyük o yüzden almıştım zaten.
şimdi de büyük ve geniş bi scooter almak istiyorum gönül ister ki honda,yamaha vs bi şey alıyım...