Charismahimself kullanıcısının son içeriği

1. C

50 cc motor önerileriniz

Herkese iyi akşamlar iyi formlar Abim yeni dönerci dükkanı açtı ilçe içinde git gel için bir motor almak istiyoruz honda vs gibi bir motora şuanda para vermek istemiyoruz malum fiyatlar belli dioların 2. elleri bile 60K fiyattan başlıyor Biz 50 cc muayene sigorta vs istemeyen Fiyatı 50 bin...
  2. C

Motor satma hk

teşekkür ederim hocam sağ olun
  3. C

Çok kararsızım

hocam kaç model pcx almak istiyorsunuz Çok fazla bilgi sahibi değilim pcxler hakkında ama 173.000 TL’ye sıfır var mı piyasada
  4. C

Motor satma hk

Herkese iyi akşamlar arora cappuccino motorumu cc yükseltmek için satmak durumundayım Sahibinden ve Letgo‘ya koydum fakat çok fazla etkileşim, görülme almadı ilana koyabileceğim başka yerler var mı
  5. C

Scooter motor önerileriniz

Hocam bugün forumda yazılanlar sayesinde sym markasını keşfediyorum sanırım ben Kaliteli marka olarak honda yamaha vs var biliyorum bi de kalitesiz markalar hepimizin bildiği çin ürünler mondial küba vs var falan diye biliyorum sym markasına bi bakacağım 1748443248 Teşekkürler hocam
  6. C

eyvallah hocam sağolasın 1748439275 sağ olasın abi 🙏🏻
  7. C

yani hocam :)) biri makarna biri sos mu oluyor yoksa daha mı iyi makana oluyor birisi 🧐🧐
  8. C

Hocam sym için aroradan daha mı iyi diyorsunuz yani pek bi bilgim yok akıl almak için yazıyorum birici çin birisi tayvan sanırım 1748433417 Hocam teşekkür ederim yanıtınız için pek bilgi sahibi değilim ama bana arora symden daha kaliteli geliyor öyle değil mi ? Sym tayvan sanırım arora çin ne...
  9. C

hocam Forum‘daki diğer arkadaşlar da sizin soylediginiz gibi söylemiş fakat 125.000 TL kadar nakitim yok ben kredi kartına taksitle almayı planlıyorum
  10. C

önerileriniz için hepinize çok teşekkür ederim sağ olun
  11. C

Herkese iyi günler Şu anda arora cappuccino (80cc) motorum var kullanıyorum ama yaza doğru model yükseltmek istiyorum. Şu anda kullandığım motor normal scooterlara göre büyük o yüzden almıştım zaten. şimdi de büyük ve geniş bi scooter almak istiyorum gönül ister ki honda,yamaha vs bi şey alıyım...

Yeni mesajlar