chaqalqarlos kullanıcısının son içeriği

1. chaqalqarlos

Yamaha MT - 07 Ekran Sorunu

Herkese Merhaba, Motorumu çalıştırdığım da ekran da hem yazı hem de ışık normal olarak çalışıyor. Fakat arada sırada ekran da ışık duruyor yazılar kayboluyor. Dolayısıyla ne devri,ne km,ne göstergelerin hiçbirini göremiyorum. Acaba sebebi ne olabilir. Motorumu araba ile getirmiştim. Biraz...
  2. chaqalqarlos

%100 Kusur Sorunu

Cümleten Hayırlı Forumlar. Arkadaşlar geçen cuma Hasköy Halıcıoğlu istikameti tarafında giderken sağ şeritte park etmiş ve herhangi bir park lambası vs olmayan aracın sol tarafından geçerken kapısını açtı ve motoruma vurdu. Bende hasar falan yok ( çok az deponun plastik aksamın da çizik var )...
  3. chaqalqarlos

Akü Sorunu ve Tavsiye

Merhaba, Uzun zamandır motorumu kullanamıyordum. En son motorumu kullanmaya başlamaya karar verdim fakat motor çalışmadı. Aküsü bitmiş. Bir motosiklet tamircisi ile aküyü doldurduk. Motosikleti kullanmaya başladım fakat akşam bırakıp sabah çalıştırdığım da ekran gidip gelmeye başlıyordu. Bir...
  4. chaqalqarlos

Yamaha MT - 07 Senet İle Alım

Öncelikle Merhaba, Elimde 19.000-TL nakit para var ve kalanını senet yapmak üzere MT 07 düşünüyorum. Bayiler çok fiyat farkı koyar mı yada senet yapıyorlar mı kalan tutar için. Yardımcı olursanız sevinirim.
  5. chaqalqarlos

En Uygun Sigortayı Nereye Yaptırabilirim ?

Herkese hayırlı günler. Arkadaşlar yeni motor aldım ve sigorta yaptıracağım. Fakat bir firmaya sorduğum da 400 küsür gibi bir rakam çıktı. Tüm sigorta şirketlerinin motorumun bilgilerini girerek fiyatlarını öğrenebileceğim veya sigorta yaptırabileceğim uygun bir sigorta bileniniz varsa yardımcı...