cevran kullanıcısının son içeriği

1. cevran

Sahibinden Focus 125 scooter 1500km de

Hyo GV250 alacağımdan scooter ım satılıktır. 1500 km dedir , bir kere yan yattı ufak 1-2 çiziği var. sadece yaz aylarında kullanıldı , onun dışında kapalı garajda muhafaza edilmiştir, aküsü yenidir. gv-250 ile takas olur. forum üyelerine fiyatım 1000 TL dir. taksit veya kredi kartı ile satma...
  2. cevran

Keeway Focus 125 Yag degistirme?

Yağı kendimizin değiştirmesinin bir sakıncası varmı? Yoksa nasıl değiştiririz. Yağ eksildiği zaman nasıl tamamlarız. Yağ kontrolü yaptığımız yerden mi dolduruluyor yağ? Hangi yağı kullanmamı tavsiye edersiniz. Marka ve model olarak. bilgi veren arkadaşlara teşekkürler.
  3. cevran

Jikle problemi mi , normalmi? (Focus-125)

Keeway Focus-125 scooter sahibiyim. 200 km de. Ilk calistidigimda bi 4-5 dakika gaz vermem gerekiyor.biraktigimda ya hemen stop ediyor yada sarsintili bir sekilde bir sure calisip sonra duruyor. Motor rodajda oldugu icin onceleri onemsemedim ama 200 km oldu , rodajin en onemli kisimlari...
  4. cevran

Ehliyeti cikarmaya ne zaman gidelim.

Son direksiyon sinavini kazandik , sertifikamizi aldik ama Bostanciya gidip islemleri yaptirmak gerek. Oralarda durum nasil. Oglen gidip halledebilirmiyiz yoksa sabah gidip direk kuyruga mi takilmak gerek. Ben kuyruklar azalir diye bekledim bugune kadar ama faydasini gorebilirmiyiz acaba...
  5. cevran

Delta montlar nasildir?

https://www.mototr.com/Default.aspx?_Args=CatSel,12 Bu montu almayi dusunuyorum ama kullananlar varsa yorumlarini almak isterim. 4 mevsim olmasada en azindan 3 mevsim (yaz haric) kullanilabilirmi. Kalitesi nasildir? Butcem fazla olmadigi icin revit vs. gibi modellere bakamiyorum. tesekkurler.
  6. cevran

14 ekim sinav sonuclari aciklandi

Buyrun http://www.meb.gov.tr/sinavlar/sorgu/Surucu/ss/wedxcp2006_5xwderthk/Ss_Surucu.htm Motordan 95 almisim:queen: ******************* Aynı konulu başlık daha önce açılmıştı. *******************
  7. cevran

Fuar ne zaman oluyor

Merhaba. motor fuarlari ne zaman ve nerede oluyor. Fuardan motor almanin avantaji ne? Fiyatlar ne kadar farkeder? Sizce fuar beklenmelimi yoksa simdiden alinmalimi? Yoksa kisin ortasinda almak daha mi mantikli:queen: yorumlarinizi ve deneyimlerinizi yazarsaniz sevinirim. Mesela gecen...
  8. cevran

Suzuki GN125 sıfırı varmı turkiyede

Varsa nerde var , fiyatı ne kadar? bilgisi olan arkadaslar yazarsa sevinirim.