Cenk Ayvaz kullanıcısının son içeriği

1. C

Bir Eldivenin Nesi Var İki Eldivenin Sesi Var

Bu cizimi görünce Kaan'nin neden eldiven isine uzak oldugunu anladim. Adama bir cift yetmiyor. En az iki cift almasi lazim. Baksana 3 tane eli var.
  2. C

Börü 1200cc. (Türk malı chopper motosiklet)

Bu adam custom Motorsiklet yapimi ile basladi. Bir aralar Discovery Channel da seyrettigimiz Orange County Choppers gibi custom criuser imalati yapiyor. Motor blogu degil ama bir cok ksimini kendisi imal ediyor diye biliyorum. Harley e benzemesi normal cünkü motor blogunu kullaniyor. Zamaninda...
  3. C

İzmir- İstanbul Gözlemeci&Köfteci tavsiyesi

https://maps.app.goo.gl/UinFCSPJYJ7HwxCP7 tahmini olarak yeri burada. Kesinlikle dediginiz dogru. Insallah aciktir. BIr tepsi büyüklügünde gözlemeleri oluyordu. Malzemesini bol koyuyordu.
  4. C

İzmir- İstanbul Gözlemeci&Köfteci tavsiyesi

Halen acik mi bilmiyorum. En son kapandigini duymustum ama Emina Baci nin sagi solu belli olmaz tekrardan acmis olabilir. Yerini tarif etmek gerekirse Eski Foca'ya giderken gecilen Yeni Bagarasi köyününicerisinde Yeni Foca, Kozbeyli sapagindan giriyorsun. Köyün cikisinda, askeriyeye gelmeden...
  5. C

Arkadaşlar Bu Daire Alınır mı? Anlayan var mı?

SOl taraftaki terasi kimin kullandigini ögrenebilirseniz belki bir sonuca ulasabilirsiniz. AYrica üst taraftan terasa cikis var mi?
  6. C

İzmir için güzel motosiklet rotaları

KArsiyaka'dan cikip Seyrek üstünden Bagarasi, oradan Eski Foca ve koylardan Yeni Foca. ORadan Kozbeyli köyü ara yoldan yine Bagarasi ve yine Seyrek üstünden geri dönüs. Eski Izmir- Limontepeden(Simdi otbandan da baglanti yaptilar. Tokilerin yanindaki yoldan ) Trazli köyünden gecilip Catalkaya...
  7. C

Motosiklet Eğitimi Sürücü Kursları Yetersiz Olması

Yazili sinavda da hicbir sekilde motor ya da saglik ile ilgili bir soru gelmiyor. Genel olarak trafik kurallari ve isleyisi ile ilgili sorular geliyor. Saglik konusunu ise harici kurslardan alacak oldugunuz 1 günlük egitim ile alinan sertifikalar yeterli oluyor. Bir de göz testi yaptirmaniz...
  8. C

Motosiklet Eğitimi Sürücü Kursları Yetersiz Olması

Türk ehliyetimi Alman ehliyetine cevirmek icin ben de tekrardan sinava girmistim. Hem yazili hem de pratik sinava girdim. Yazili sinav icin teorik derslere girme zorunlulugu yoktu ama Applikasyon üstünden calisarak sinava girmistim. Türkiye'deki bilgilerime güvenerek girseydim daha teorik...
  9. C

Peugeot 206cc. vs. CFmoto Cforce 1000 (Güvenlik)

ÜStü acik arabalar ile ilgili bir bilgi vereyim. Eger arabanin üstü aciksa yavas gidilmedigi sürece yan camlari kesin kapatmak gerekiyor. Yoksa üst taraftan ziyade yanan cok rüzgar carpiyor. Ayni üstü kapali aracta giderken cami acmak ile ayni. Ben üstü acik arabayi secerdim. Ama her ikisinde...
  10. C

Keyif sorgusu

Demek bu durum kisisden kisiye degismekte.
  11. C

Keyif sorgusu

Eliniz ya da herhangi bir uzvunuz donma derecesine geldigi zaman sicak su tuttugunuzda daha cok aci hissetmiyor musunuz? Bisiklete bindigim zamanlarda kar varken KAragöl yokuslarina cikmistik antrenman niyetine. Eve vardigimda ayaklarimi hissetmedigimi fark ettim. Sicak suyun altina soktugum...
  12. C

Bende bir huy var...

Aldiginiz ürünlerin icerisine ya da ic ceplerinde, ismine yikama talimati denilen mucizevi bir parca vardir. Nasil yikayacaginizi ya da nasil bakim yapabileceginizi yazar. Ara sira o etikete bakmakta yarar var.
  13. C

Bazı kararlar ve Antalya/İzmir.

Ara sira tatil icin Istanbul'a gitmek gercekten güzel oluyor. Ama devamli orada yasamak ister miyim bilmiyorum acikcasi. 1768992303 Antalya'ya sadece bir kere gittim. Oglumun okculuk müsabakasi dolayisiyla. Ama sicak ve nem i sevmedigimi biliyorum. O yüzden Akdeniz benim icin uygun bir yer...
  14. C

Bazı kararlar ve Antalya/İzmir.

Antalya icin bir sey diyemem ama Izmir icin tekrardan düsünmeni öneririm. Dogma büyüme Izmir'liyim. Hatta Karsiyaka'liyim. Sehiri asiri derecede severim. Izmir'de yasadigim zaman disaridan gelipte Izmir'e laf söyleyenlere kizar hatta arkadasliklarimi bitirecek kadar severdim. 46 yasima kadar...
  15. C

Toki sistemindeki mantık

Liseyi Bornova Anadolu Lisesinde okudum. 1991 yili mezunuyum. Okula ilk basladigim yillarda o civardaki tek bina bizim okulumuzdu.