cemtan kullanıcısının son içeriği

1. C

Boğulma.. YARDIM!

Arkadaşlar Benim Motor Yolda Giderken Birden hızlanıyor geri düşüyor hızı felan yeni gaz az yiyor bazen sonra çoğalıyor sonra bidaha artıyor nedendir ve egzozdan patlama sesi ve kara duman atıyor neden dir bu? ve kara dumanı ara sıra bağırttığım zaman atıyor
  2. C

SEYHAN 250 Full Aksesuar Tertemiz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-tertemiz-seyhan-250-50471971/detay/
  3. C

egzoz delme?

arkadaşlar bende seyhan 250 var motorun egzozundan memnun değilim daha gür çıkması ve daha hoş ses vermesi için delmek mi gerekiyor yada napabilirim başka yardım edebilirmisiniz?
  4. C

Boğulma Sorunu?

arkadaşlar motor 1.viteste çekmiyor ve boğuluyor ve bu durum pat diye oldu bi yardım edebilirmisiniz?
  5. C

Arkadaşlar Depodaki Benzini nasıl Boşaltırım?

Arkadaşlar benzin deposundaki benzini nasıl boşaltabilir ve aynı zamanda içini temizleyebilirim?
  6. C

Arkadaşlar Seyhan 250 İçin Lütfen YARDIM...

arkadaşlar öncelikle forumda yeniyim herkeze selam soruna gelince bende seyhan 250 var ve arada çekişten düşüyordu giderken tekrar düzeliyordu gidişi felan ve evin önünde bikaçgün durdu hareket ettirmedim ama çalıştırdım şuanda çekişinde sorun var 1.viteste çok fazla rampa olmayan biyeri...

Yeni mesajlar