CelalOgun kullanıcısının son içeriği

1. C

Avrupa parlamentosu aldığı karar ve Euro 4 yasasi

Arkadaşlar AP'nun Türkiye AB'ne üyelik süreci ile ilgili aldığı dondurma kararı aldı. Bu bağlayıcı veya yaptırımı olan bir karar değil bildiğim kadarıyla. Ancak tavsiye niteliğinde ve mevcut halimizle Avrupa kapıları bize kapanmış görünüyor. Bu karar sonrası hükümet euro 4 yasasında bir...
  2. C

Motor altimda kucuk durmus mu?

Evet arkadaslar, baslangic icin dusunuyorum. Altimda bisiklet gibi kalmasin, sekil olsun istiyorum.
  3. C

Kötü park eden motoru nasıl ikaz ederiz

Arkadaşlar merhaba, İş yerimin çevresinde işe her gün motorla gelen yaklaşık 10 kişi var. Plazanın tam karşısındaki kaldırıma geliş sırasına göre sıralıyoruz. Kaldırımın iki ucunda da rampa var. Tüm arkadaşlar aynı ucundan giriyor ve tüm motorlar aynı yöne bakıyor. Kaldırımda epey dar, iki...
  4. C

Cb125e için modifiye önerileri

Arkadaşlar merhaba, 2012 model cb125e motorum var. Günlük işe gidip gelmek için kullanıyorum. Motordan fazla bir beklentim yok. Yolda kalmasın, az yaksın, bakım maliyeti az olsun yeter. Ama son zamanlarda yuvarlak farlı retro görünümlü motorlar ilgimi çekmeye başladı. Özellikle honda cb223s...
  5. C

Suzuki vanvan 125

Suzuki Türkiye internet sitesinde yakında bayilerde deniyor. Gerçi Inazuma'da sitede yayınlandıktan 6 ay sonra satışa sunulmuştu, başka konu. Almaya satış fiyatı 3490 euro. Tabi bu fiyatlara Türkiye'de tutacağını düşünmüyorum ama uygun fiyata gelirse benim gibi retro sevenler için iyi bir...
  6. C

Trafik Cezası / Tehlikeli şekilde şerit değiştirme

Arkadaşlar merhaba, Dün eve trafik cezası göndermişler. Geçen hafta pazartesi, sabah işe giderken 1. köprüde Anadolu-Avrupa geçişinde kısıklı katılımında tehlikeli şerit değiştirme gerekçesiyle plakama 172 tl. ceza kesilmiş. Sabah gelirken köprü yolunda polis arkadaşlara sordum nedir ne...
  7. C

Fotoğrafçı Cem Ersavcı

Allah rahmet eylesin. Üzücü bir haber daha. http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/86291/2/1/27071475/fotografci-cem-ersavci-hayatini-kaybetti
  8. C

Ustanın tavrı

Arkadaşlar merhaba, Hafta sonu yoğunluktan dolayı fırsat bulup fren hidroliğini değiştirememiştim. İş yerine yakın (Balmumcu) bir usta var, öğle arası iki dakika yanına gittim. Fren hidroliğini değiştirmesini rica ettim. "Ben bu modellere bakmıyorum." cevabını aldım. Bu arada benim motor Honda...
  9. C

Emniyet seridinde motora arkadan carptim

Bu aksam, isten eve donuyorum. Onumde bir kurye arkadas var. Yakin mesafede takip ediyorum. Arkadasin onune bir ticari arac kirdi. Ondeki motor fren yapti ancak ben onun kadar iyi fren yapamadim ve maalesef arkadan vurdum. Allahtan ne ben ne de diger arkadas dusmedik. Motorlardan indik ve...
  10. C

Bursa'daki motosiklet kazasında feci ölüm

Arkadaşlar, Vefat eden arkadaş iş yerinden bir arkadaşın yakınıymış. Cenaze için abar topar Bursa'ya gitti. Haberde yanlış yazılmış, isim Rüzgar Durmuş olacakmış. Allah mekanını cennet eylesin, yakınlarına sabır versin...