Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar yeni aldığım kaskı elimden kaydı düşürdüm içindeki kask açma kısmını tutan telin kasası kırıldı. yapıştırdım takarken kırıldı tekrar.
Motoplus 50 euro fiyat verdi , varmı uygun fiyatlı bulabileceğim biryer öneriniz olurmu ? yurtdışı sitelerinde falanda göremedim ürünü ara tara yok.
Selamlar,
NC750D ön camda 4 vida + contalar sonuna kadar sıkılı halde ama kasadaki bağlantı yerlerinde bir gevşeklik mi var emin olamadığım cam 1 cm kadar ileri geri esneme yapıyor bağlantı yerlerinden. Servise sorduğumda normal dedi ama deflektör takınca iyice gözü rahatsız eden bir sallantıya...
Selamlar,
Ürününün Pro olarak yenilenmiş versiyonu çıkmış, gidip mağazada görüp almayı düşünüyorum. Deneyenler varsa yorumlarını paylaşabilir mi ?
https://kaanelektronik.com/urun/kn1600c-interkom-seti/
Teşekkürler
Tabiki. Valla dukanda yetkili servis gibi duzenli nizamli is yapma seklini belli ediyor zaten.
ED Garage
Ergin usta
0542 446 3561
https://maps.app.goo.gl/HFbQf7wKF2dZMmUa9?g_st=ipc
Herkese tesekkurler
Bugün başımdan geçenleri sizlerle paylaşayayim,
Sabah gidip ayışığından motoru 2500 TL (onarımsız işçilik bedeli) ile teslim aldım. Oradaki ustanın dediği debriyaj balatanız bitik oldu, dedimki 60 bin lira istiyorlar ee aaabi 10 yaşından büyük motor kullanmayın zaten falan gibi öğütler verdi...
Olur hocam yollarsan sevinirim görüşeyim, forumda ques1 isimli bir arkadaş yazmış aşağıdaki yorumu 750D anakonusu altında bunu buldum 2021 yılından. Yarın ustaya bunuda iletmeyi düşünüyorum hatta servise de sorucam.
vitesin tire işaretine - yani takılı kalmasının ana sebebi temizlik yağ cart...
1750793874
Yorumlarınız için teşekkürler, gerçekten 60K nedir birde iskontou hali 70 demişlerdi. Yarın motoru 3bin tl verip geri alacağım arıza tespiti karşılığında.
Kadıköyde ED motor var değiştirmeden gelin bi bakalım dedi tavsiye üzerine gideceğim.
En kötü muadil yada yurtdışından tanıdıkla...
Merhabalar,
3 ay önce aldığım 89 bin de integra 750 dct vites geçişlerinde sorun yaşatmaya başlamıştı.
4 veya 5. vitesteyken boşa atma (ekranda çizgi çıkması) , 1 den 2 ye geçmeme gibi. Bugün ayışığı istanbul servisinde balata bitmiş tespiti yapıldı ve 60 bin tl fiyat istendi.
uygun fiyatla...
Merhabalar,
Yetkili servis ve bir honda ustasına danıştığım ama net cevap alamadığım bir konuyu sizlere danışmak istedim.
Pcx 125(2012) kullanıyorum. Yakın zamanda bir honda ustasına gidonla ilgili bir bakım işi için gittim. Bu esnada motor kriko üzerinde dururken ön tekerleği elle...