ccc67 kullanıcısının son içeriği

1. ccc67

HONDA NE ZAMAN YAPACAK?

Yüzde 20 ek zamdan sonra Yamaha R25 23.400tl oldu.Honda CBR250 ise 18.000TL.Genelde bu modeller arasında 1000-2000TL arası fark olurdu.Honda fiyatı sabit mi tutacak yoksa 20bin bandına çekecek mi acaba? ::sluu::
  2. ccc67

Korkuyorum..

Abilerim,(ablalarım) kardeşlerim 20 yaşında üniversite öğrencisiyim.2014 şubattan beri motosiklet üzerindeyim.İlk Cbr125 sonra da Cbr250 ile motosiklet hayatıma devam ettim hala da ediyorum.ALTIN ELBİSELİ ADAM'dan öğrendim motosikleti ve onun kazasında sonra motosiklet düşündürmeye başladı.Şimdi...
  3. ccc67

"SERSERİ" Motorcular

Hepimiz en çok serseri olarak anılmaktan sıkıldık sanırım.Bugün okuldan eve giderken bir olaya tanık oldum ve sizlerle paylaşmak istedim.Kanalın hayırlı olsun falan gibi şeyler yazmayın çünkü kanal çekmiyorum,amacım aslında bizlerin kötü insanlar olmadığını bir video ile daha kanıtlamak:cat...
  4. ccc67

R25 Öğrenci adamı yorar mı?

2014 model 0aldigim Cbr125 i kullanmaktayim.Artık yolları ayırma vaktinin geldiğini düşünüyorum.Üniversite kazanmanın vermiş olduğu hevesle 250cc ye geçiş yapacağım.0 cbr250 ile 0 r25 arasında kaldım.Tek düşündüğüm şey YAKIT.Agresif kullanmayı seven bi kardeşinizim,birden hızlan birden yavasla...
  5. ccc67

Eee malum yazı bekliyoruz :)

Eminim tüm motorcu camiasi bu kötü havalarda yazın hayalini kuruyordur.En azından ben düşünmeden edemiyorum :D Benim aklıma şöyle bir sistem geldi.Yurtdışı alşveriş siteleri (ebay,aliexpress vs.) çok kullanılmaya başlandi.Yazlık,kışlık ürünler hakkında bilgi paylaşımı yapma taraftarıyım.Yazlık...
  6. ccc67

Kamera Sorunsalı..

Malum ülkemizde bütün motorcu arkadaşların başına gelen bir takim sıkıntılar oluyor ve genelde nedense haksız biz oluyoruz.Bu aralar kask kamerası kullanımı yaygınlaştı ve bende bu ise girişmek istedim :) sjcam sj4000 modelini duydum.Bu model hakkında bilgisi olan var midir? Ve aliexpress fiyatı...
  7. ccc67

Bu duyguyu anlatabilecek var mi?

İyi aksamlar saygı değer forum üyeleri:rendeer: Direk konuya gidiyorum.Hepimiz internette onlarca yüzlerce çok ciddi motosiklet kazası izlemisizdir.Çoğu ölüm,ağır yaralanma vb gibi çok kötü durumlarla sonuçlanmıştır.Benim merakım şu.Temennim inşallah yoktur olmazda.Fakat forumda motosiklet...
  8. ccc67

Kulaklarım çınlıyor..:D

Öncelikle iyi aksamlar değerli forum sakinleri :) Benim yapmak zorunda olduğum aslında hepimizin ama yaparken bi o kasar kasildigim konuyu açmak istiyorum.Arabaları sollarken yada yanlarından geçerken beni farketmeleri için bip yapıyorum uzun falan degil 1kere basiyorum fakat çoğu sefer şoför...
  9. ccc67

Kazaya ceyrek kala..

Bugün hayatımda ilk defa kazaya bu kadar yaklaştım ve ilk defa bu kadar korktum.Anlatmaya başlamadan Allah Barkın Bayoğlu ve ekibinden razı olsun diyorum.Sebebi ise nabı değer "kontra".Gerçekten dedikleri gibi "hayat kurtarır."Mevzuya gelirsek anlatıyorum.olay 15-20 dk önce oldu hala elim ayağım...
  10. ccc67

Bunun için hangi eğitim?

Az önce YouTube da video izledim arkadaşlar almışlar motorları piste çıkmışlar bi sağa bi sola yatıyorlar maşallah :) Cbr125 sahibiyim motosiklet sıfır daha 3.500kmde 9aydir bende.Lastikleri cok yerdikleri için virajlarda çok yatmaya korkuyorum birde masrafı çok olur o yüzden. Honda egitiminde...
  11. ccc67

Arkadaşlarla oturduk şoktayız..Kawasaki..

Altın elbiseli adamın tanıtımı yayınlandıktan sonra bi grup arkadaş hala ruh gibi dolanmaktayız.KAWASAKİ hep fiyat konusunda bizi üzmüştü fakat 250SL ile beni(bizi) şokta uğrattı.Şu anın kuruyla 11.500 TL tek silindirli bir canavar yapmış.HEMDE DUNLOP LASTİKLERLE :queen: Bir Honda kullanıcısı...
  12. ccc67

Ucuz Yollusu var mıdır?

Kask kamerası malum günümüz ülkesinde çok lazim olan bir alet haline geldi. Bakıyoruz en ünlüsü gopro gönül ister ki bu olsun fakat öğrenci bütçesi bin lira kameraya çok zor :) bu kameranin var mıdır ucuz yollusu olan. Konunun yardımcı olacağını düşünüyorum :)
  13. ccc67

Kışlık ekipmanlara ne dersiniz?

Yavaştan üşümeler başladı demekki mont değişikliği de şart.Maddi durum bu ara pek iyi değil o yüzden kaliteden düşürmemeye çalışarak mont ve pantolon temin etmek istiyorum Mont: http://www.feyizoglu.com/Motosiklet-Montu-3-Katli_46599.html#0 3katlı olması ce onaylı olması sanki is görür gibi...
  14. ccc67

Karizma fena bozulacak yardim :)

Yarin malum okullar açılacak ve kumaş pantolon mecburi.okula motorla gidecez ama spor motor dar paça olmayan kumaş pantolon ve binince iyice yukarı çıkan bir durum :) napacaz acaba :)
  15. ccc67

Alın size bir sorulmamis soru daha :) malum kış geldi :)

Soğuklar yavaştan kendilerini hissetirmeye başladı ve bizde kışlık mont arayışına giriştik. Ufak bir soru ama beni bütün kış ilgilendirecek ve arkadaşlarında bilmesi gereken bir husus.uzatmadan geliyorum. Montlara bakarken kimisinde POLAR İCLİK kimisinde TERMAL İCLİK yaziyor.Nedir bunlar...

Yeni mesajlar