Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yag yakma sorunundan dolayı sipariş edilen parçalarım gelmişti ve 3 hafta zaman vermişlerdi takılması için onada tamam dedik ve bugun aradılar Pistonlarınız çizilmiş biz bu parçaları takarsak yine ilerde yag yakmaya başlıycak bunun için fabrikayı aramışlar Hondadan yeniden Onay bekleniomuş Ama...
motorum 09 1000 rr yag yakma sorunu vardı bugun hondadan aradılar ve parçalar gelmiş yapılması ne kadar sürer dedigimde 3 hafta gibi dediler Bana biraz cok geldi o kadar sürermi sizce :S
Merhaba arkadaşlar 4 gün Önce aldıgım motorumun bir kaç resmini sizlerle paylaşmak istedim.
2009 model
8000 Km
debriaj sesi ve tramer kaydı yok çizik dahi yok motorda 22 milyara aldım Belki Fazla vermiş olabilirim Ama bana şuan sahibindende en temizlerinden biri geldi
yag yakması var ama...
dün akşam motorumu dişarda 3 saat kadar dişarda bıraktım don vardı denedim bi kere aldı sonra eve geklene kadar cok vurdurmaya calıstım yinede calısmadı sabah motorcuya götürdüm baya bi takviye yaptılar yinede marş basıyo ama almıyo
nolmuş olabilr motor 09 1ooo rr
Herkeze Merhaba
p.tesi Sabahı Alıcagım Motorun 5 tane Tramer Kaydı Cıktı Yanlız bi gariplik var Tramerde 1 tane Kaza gözüküyor plakayı Yazıp Msj attıgımda 5 kaza cıkıyor önüme. Motorun görünüşnde hiç bir sorun yok Şasesinde herhangi biyerinde en ufak bi sorun yok Yanlız Tramerdeki kazada cıkan...
herkeze iyi akşamlar allahın izniyle p.tesi 08 1000 rr mı alıyorum motor da yag yakma debriaj sesi yokmuş tabi satan kişinin söylentisi bunlar Motoru Maltepeden alıcam Ben motordan anlıyan biri deiglim alıp binenlerdenim
herneyse maltepede tanıdıgı olan veya o tarafta oturan bana yardım...
merhaba arkadaşlar . 3 gün önce kendi 08 1000 rr mı sattım tekrardan 08 veya üstü 1ooo RR almak istiyorum .yazın almıştım 21.00 e motorumda yag problemi vardı bn bunu baya bi sonra anladım tabiki 1 sene içinde biraz bilgi topladım sahibinden.com a bakıyorum ama ,bazı arkadaşlar uçmuş...
arkadaşlar 08 1ooo RR komple Siyah Beyaz Grenaj Lazım İstanbulda oturuyorum Orjinal degil... çin veya başka bişey
not: ( FATİH KILIÇLIDAN OLMASIN LÜTFEN ) başka birine yönlendirirseniz Sevinirim ....
tel : 0531 789 96 24
Şimdiden Yardm Eden arkadaşlara teşekkür Ediyorm . iyi forumlar