Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-bayii-de-sira-beklemeyin-92619445/detay/
ilanda hersey ortada daha tertemiz 1.000 bakımı yaptırılmadı su an aynı km de duruyor telefonla arayarak ulasabilirsiniz.
Öncelikle iyi forumlar. 2011 cbr125r'a sahibim 770 km de daha garanti kapsamında fakat yağını degistirmek istiyorum. Acaba garanti kapmasından cıkar mı? Bilgisi olan paylasırsa sevinirim. Tekeriniz daima düz bassın iyi forumlar.
Merhabalar. Cok arastırdıgım fakat hala net bir cevaba ulasamadıgım bir konuyu sizlerle paylasmak istedim. 2011 Cbr125r'a sahibim ve racing maceramı devam ettirmek istiyorum. öyle hızlı kullanan hareketler yapan bi sürücü degilim. Merak ettigim konuya gelelim cbr125r dan sonra cbr600rr'a gecis...
Yıllardan beri büyük bir Honda taraftarı olarak sonunda o marka altında bi araca kavustum. 2011 model cbr125r ile motosiklet hayatıma baslamıs bulunmaktayım. Bu mutlulugu sizlerle paylasmak istedim. :) İyi forumlar :)