CBRafy kullanıcısının son içeriği

1. C

35 bin bütçe ile motosiklet tavsiyesi

Herkese selamlar. Kışın yaz gelince sürmek için bir motosiklet alıp kenara koymayı düşünüyorum. Mümkünse satarken de aylarca beklemeyeceğim piyasası olan Tür olarak naked supersport ya da enduro farketmez 170 boya göre olan her türlüsü yeterlidir benim için. Bütçe 35bin tl. Şu sıralar mt25 r25...
  2. C

Motosiklet restore, tamir hususunda

Merhabalar; Önümüz kış ve motosiklet camiası olarak bir kısmımız inzivaya çekiliyoruz. Ben de bu inzivada garajımda sobamı yakıp bir motosiklet toplamak istiyorum. Sizden ricam şu konuda tavsiyelerdir; - Otomotiv mühendisi olarak başlangıç seviyesindeki bilgim ile tamir edebileceğim parçası...
  3. C

Geri dönmeye karar verdim

Merhabalar herkese aranıza dönmek güzel; Bu asıl hesabım değil önceden kapattırdığım aktif olan bir hesabım vardı. 2018 yılında cbr 125 motosikletimi araba almak için sattım fakat herkesin bildiği fiyatlar oluştu ve yayan kaldım. Sonra berbat bir broadway alıp bir motosiklet parası harcadıktan...
  4. C

Satılık Cbr 125R 2013 7300 Km

Bakımlarını zamanı gelmeden yaptırmış bulunmaktayım Herhangi bir sorunu yoktur.Afyonda yaşıyorum aracı ticari araç ile ücretsiz ankaraya gönderebilirim.Fiyatım 9000 liradır.Pazarlık yoktur.Orjinal servis kayıtlı 7300kmdir.Sadece 1 hafta geçerlidir alacağım aracı bulduğum nedeniyle acil...
  5. C

Satılık Cbr 125R 2013

Bakımlarını zamanı gelmeden yaptırmış bulunmaktayım Herhangi bir sorunu yoktur.Afyonda yaşıyorum aracı ticari araç ile ücretsiz ankaraya gönderebilirim.Fiyatım 9000 liradır.Pazarlık yoktur.Orjinal servis kayıtlı 7300kmdir.Sadece 1 hafta geçerlidir alacağım aracı bulduğum nedeniyle acil...