Cbr954 kullanıcısının son içeriği

1. Cbr954

Öneriniz Var Mı ? ~

http://www.motorturkiye.com/iresim.php?hid=14059&sec=1 Birkaç Gün İçerisinde Şu Montu Almak İstiyorum. Sanırım Koruyucu Mont Bu..Öncelikle bu doğru mu ? Ve İşe Yarar Mı ? Ve Aynı Fiyata Başka Mont Tavsiyeniz Var Mı Acaba ? Konuya Cevap Yazan Herkese Şimdiden Teşekkürler
  2. Cbr954

A2 Ehliyet

24.02.1994 Doğum tarihliyim ve 17 Yaşına Girdiğimde (doldurduğumda yada henüz 18e gün almışken değil ) Ehliyet kursuna yazılıp bir ehliyet sahibi olabilir miyim acaba ? Paramı ancak denkleştirebildim. Eğer bu mümkünse ilk sınava girmeyi planlıyorum. Yardımcı Olan Herkese Çok Teşekkürler :)
  3. Cbr954

A2 Ehliyeti ?

A2 Ehliyeti Almak İstiyorum İnşallah Önümüzdeki Sınavlara Giricem.. Şu Anda A2 Ehliyeti Almak Toplam Ne Kadar Bir Ücrete MâL oluyor Acaba ? Yardımlarınız için Teşekkür ederim :)
  4. Cbr954

Aprılıa rs 125 - derbı gpr 125

APRILIA RS 125 - DERBI GPR 125 Aralarındaki FarkLar Nedir. Tavsiyeleriniz - Görüşleriniz Nedir ? Konuya katkıda bulunan herkeese teşekkür ederim :)
  5. Cbr954

125 CC Presto

Presto 125 CC ' Lik Scooter İle (Vitessiz) NasıL Egsoz Patlatabilirim ? Dün Patlatan Birini Gördüm ve Nasıl Patlattı Şaşa kaLdım Bilgisi oLan Var mı Lütfen Yardımmmm :silent: :queen:
  6. Cbr954

Lütfen yardım..

Abilerim Öncelikle Merhaba.. 24.02.1994 DoğumLu bir qencim.. Şimdilik Daha Onceden Bir Vitesli Motor Tarzında Tecrübem OLmadı.. Ama babam 7 Ay Sonra Motor Alacağını Söylüyor.. Bende CBR 600 - 900 - 954 - 929 - 1000 CC tarzında birşeyler almak istiyorum.. Ve Açıkçası Oda Oyle Birşey İstiyor...
  7. Cbr954

Yardım lütfennn

Merhaba Abilerim.. Bu aralar Çok Yardıma İhtiyacım Var ! Suan 16 Yasında ve 56 Kilogram'ım Ve ALLah'ıma Şükür Gücüm Yerinde. 1 Sene Sonra 17 Yaşımda Belki 7 Ay Sonra Filan.. Babama Bir Cbr 900 - Cbr 929 - Cbr954 Aldırmayı pLanLıyorum.. Yada Zx-6R Veya Cbr 600 RR. Acaba Kullanabilir miyim...