Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Model:2006
Km:7000
Motorun Km si uzun yolda yapılmıştır.Ayrıntılı Bilgi Linktedir..
http://www.sahibinden.com/satilikWQQaXQQ5298825WQQpXQQdisplayitem?keyword=skygo
Sevgili arkadaşlar Nisan Ayında 4,300 ytl ye almış oldugum Cbr 125 Kopyası diyede bilinen motoru kullanılmaz hale getirdim yaklaşık 4 ay önce motor ile bi kaza kaptım ancak kaza sonrası ayağa kalkamıyacak durumdaydım...60 km ile giderken ana caddede ara sokaktan fırlayan bi dolmuş o dolmuştan...
Bugün öğle saatlerinde (aydemir) ali abi'yi ziyarete gidiyorduk 2 motor ben ve better27 benim motor yeni oldugundan biraz basalım dedik motor açılsın maksadıyla yol bomboştu tek yön bir yoldu dümdüzdü zaten en son km saatine baktıgımda 130 km 'ye dayandıgını gördüm daha sonra yola bakmamla...
Merhaba dostlar bende 1 yıldan beri acayip bir motor hastalığı başladı ismimdende belli oldugu gibi cbr125 ler çok hoşuma gidiyor ama o kadar verecek param yok malesef almayı çok istiyorum ama kısmet tabi...Düşündümde bisan terra larda hiç fena değil ayrıca 125 cc 100 km ye 2 litre yakıt...