cbr1100 xx kullanıcısının son içeriği

1. cbr1100 xx

En iyi motosiklet lastik markası hangisi(Michelin, Anlas,Pirelli, Metzeler) ?

Hayabusa için Michelin Pirelli ve Metzeller diyebilirim...Ben Pirelli batlax ve S 22 orjinal lastikleri ile kullandım , michelin zaten çok kullandım..şükür hiçbir sıkıntı yaşamadım. Michelin bu tarz motosiklerde çok tercih edilen bir markadır. 1776600723 Continental çok iyi ama çok çabuk...
  2. cbr1100 xx

Motosiklet Egzoz Cezaları Arttı. Orijinal Egzoza Ceza Yazılır mı?

https://www.trendyol.com/universal/egzoz-islik-aparati-egzoz-ucu-turbo-sesi-large-29-mm-krom-p-475732017
  3. cbr1100 xx

GS Kullanıcıları neden sürekli güneş gözlüğü takıyorlar?

Gözlemeciler kapıya yazmışlar: GÖZLÜKSÜZ GİRİLMEZ HELE GÜNEŞ GÖZLÜKSÜZ HEÇ GİRİLMEZ"
  4. cbr1100 xx

Ortalık Karışacak Vaziyet Alın!!! En Yakala Motovlogcuyu Seçiyoruz

Yabancı kanallar dışında ülkemizde bu işi ilk başlatan kişi Altın Elbiseli adamdı ( rahmetli).....Ülkemizdeki motosiklet tanıtım videoları çeken arkadaşlara teşekkür etmek lazım. Ücretsiz izliyor ve yorumluyoruz. İtham kısmı çok tehlikeli bence......Birden fazla video izleyerek bilginizi...
  5. cbr1100 xx

Türkiye'nin En Ünlü Motovlogcu Videolarını Sildi !!!

Normal.. trafik cezaları sonrası...
  6. cbr1100 xx

Honda Yeni CB1000F’yi Tanıttı

Çok güzel makine ....
  7. cbr1100 xx

Kuyucadısı Çağla Baş'ı kaybettik

ALLAH CC rahmet etsin iyi bir kardeşimizdi....
  8. cbr1100 xx

1000lik makine şehir içi cadde sürüşü

Fenaa ısınıyor hemde fenaaaa
  9. cbr1100 xx

17 Mart Çanakkale Ege Kıyısı Gezim

Tebrikler....
  10. cbr1100 xx

Türkiye'de Kıymeti Bilinmeyen Motosiklet Markaları

Suzuki model olarak hep kısıtlı kalıyor ....Hayabusanın GT versiyonunu ve bagger versiyonunu üretmek zorunda....
  11. cbr1100 xx

7-8 Mart Güvenli ve İlerı Sürüş Eğitimi Detayları

Tebrikler arkadaşlar...gerçekten çok kaliteli bir iş olacak ...Devamında da uzun seyahatler yapmak lazım..

Yeni mesajlar