cb1000r kullanıcısının son içeriği

1. C

X-Max’te köklü bir değişiklik bekliyor musunuz?

Motorun biraz daha yüksek beygir gücü, biraz daha yüksek tork değerine sahip, frenlerde iyileştirilme yapılmış, farlarda iyileştirilme yapılmış, kozmetikte değişikliklere gidilmiş bir motor değişimi olur mu sizce?
  2. C

NMAX 155 Euro 5 Nasıl motor?

Daha önceden sürekli vitesli motosiklet kullandım. Enduro, süper sport, naked tarzda. 150 bin km üzeri deneyimim var. 100-150 maksimum 200 km 2 kişi seyahatler için NMAX 155 yeterli olur mu?
  3. C

NMAX 155 Euro 5 Nasıl motor?

2021 model euro 5 nmax 155 ler nasıldır? 2 kişi ile 100-150 km mesafelerde nasıl olur? 150 bin km civarında vitesli enduro, racing deneyimim var.
  4. C

kötü lastik yol tutuşu

kötü lastiğin rüzgar yol tutuşuna olumsuz yönde etkisi var mıdır?örnek veriyorum pirelli rosso 2 ile irc'yi karşılaştırsak(hani karşılaştırma yapmak bile yanlış :cherry:)düz yolda rüzgarda motorun yol tutuşunda iki lastik arasında fark olur mu?sorum virajlar falan değil onu bile geçtim direk düz...
  5. C

buyrun 30 dakikada kapınızda servisinin kötü ve acı sonu

http://www.ajansmanisa.com/322103-haber-siparis-edilen-pizzayi-yetistirmek-isterken-oldu 5 kuruş fazla kazanmak için yapılanlara bakın 5 kuruş fazla kazanmak bu ölen kardeşimizden daha değerli demek ki!... Allah kalanlarına sabır versin.
  6. C

altın elbiseli adam 19 mart yayını yapılacak mı?

altın elbiseli adam bu akşam var mı?
  7. C

Dual purpose motorlar için seyahat koltuğu hakkında bilgisi olan var mı?

YAMAHA WR250R,WR125R,HONDA CRF250L VB. MOTORLAR İÇİN SEYAHAT KOLTUĞU HAKKINDA İNTERNETTE BİLGİ BULAMADIM.BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM.

Yeni mesajlar