Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Motorun biraz daha yüksek beygir gücü, biraz daha yüksek tork değerine sahip, frenlerde iyileştirilme yapılmış, farlarda iyileştirilme yapılmış, kozmetikte değişikliklere gidilmiş bir motor değişimi olur mu sizce?
Daha önceden sürekli vitesli motosiklet kullandım. Enduro, süper sport, naked tarzda. 150 bin km üzeri deneyimim var. 100-150 maksimum 200 km 2 kişi seyahatler için NMAX 155 yeterli olur mu?
kötü lastiğin rüzgar yol tutuşuna olumsuz yönde etkisi var mıdır?örnek veriyorum pirelli rosso 2 ile irc'yi karşılaştırsak(hani karşılaştırma yapmak bile yanlış :cherry:)düz yolda rüzgarda motorun yol tutuşunda iki lastik arasında fark olur mu?sorum virajlar falan değil onu bile geçtim direk düz...
http://www.ajansmanisa.com/322103-haber-siparis-edilen-pizzayi-yetistirmek-isterken-oldu
5 kuruş fazla kazanmak için yapılanlara bakın 5 kuruş fazla kazanmak bu ölen kardeşimizden daha değerli demek ki!...
Allah kalanlarına sabır versin.