Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
öncesi su mutlu ve motor hastası bı adam
sonrası su:
her gununu servıste gecıren,sorunlarını yetkılı servıslerın bıle anlayamadıgı,tamam yaptık denıldıkten 1 gun sonra sorunların artarak cogalması vb. gibi mutsuz seyler...
gercekten motordan sogudum
su anda bu motoru ve 98 model arabamı satıp...
mondial 150 zat aldım daha 2.gun calısmadı. servis geldi aküye kendi akusunden sarj etti.bujiyi degişltirdi.
bi daha olmaz dedi ama her sabah ayni seyi yasıyorum.motoru calıstıramıyorum.gırgırgırgırgır.......bi turlu calısmıyo.pes etmeye yakın belki calısıyo. ayak marsı asla ve asla calısmıyo...
ilk aldıgım gun guzel gezdım
ikinci gun binemedim işlerim vardı
üçün gün sabah heyecanla bındım
mars basmıyo cok ugrastım olmadı
ayak marsı da calıstırmıyo
arabayla servıse gıdıp sordum
teli cıkmıstır falan dedıler
geri dondum baktım bişey cıkmamıs hersey yerlı yerınde
adamı aradım gelip...
arkadaslar motorum yeni dun gece yan ayagını acıp ole bırakmıstım ancak bu gece cok ruzgar var dedimki ortadaki ayagı acıım saglam olsun
ama beceremedım belim cıktı valla motor agır bı turlu cekemdım duz zemın ama gelmiyo meret
gecen yıl yamaha 100 kiralıyodum onu acıyodum bu motorunkını...
arkadaslar mondial zat 150 me bugun kavustum(beklenenden once)
aksamda guzel test surus yaptım moda kalamıs fenerbahce cadde falan
ancak garip bı koku var yanık kokusu gıbı arkadasla ınceledık sankı egzozsan gelıyo yenı dıyemıdır yoksa ne oldu anlamadık
bir de aynalar cok problemlı sureklı...
ilk defa konu yazıyorum bakalım becerebılıcekmıyım.
bugun mondial aldım cok mutluyum:)
ancak bayi dediki pazartesi gunu otv odeyıp odemeyecegımız belli olacakmıs fark 300 kusur milyon
korkuyorum insallah odemem gerekmez pzartesi belli olacakmıs
motor tanrısına dua aedıyorum zaten cok borca...