Cavalry kullanıcısının son içeriği

1. Cavalry

zincir yağı için servis yada kendim?

Tekrar hayırlı olsun, güle güle kullanın. Nasıl yapacağınızdan emin değilseniz, servise götürdüğünüzde izleyin, kafanıza yatmayan ya da anlamadığınız bir kısım varsa ustaya sorabilirsiniz. Buradaki en önemli nokta üslup, emrivaki yaparsanız ters tepebilir. Ustam ilerde benim yapmam gerekirse...
  2. Cavalry

Park cezası

Motosiklet park yeri olmamasının cezasını ödüyorsun resmen. Önceden motosiklet sayısı az olduğu için sorun olmuyordu ama artık motosiklet park alanlarının yapılması zorunlu hale geldi. Şimdilik arabaların park ettiği yere, varsa kameraların göreceği şekilde park etmende fayda var. Ödedikten...
  3. Cavalry

Motosiklet düşmanlığını nasıl yeneceğiz

Kolay değişmeyecek, ben bundan 10-15 yıl önceki haline de razıyım. CC-Ehliyet yaşı yukarı çekilmeli, mevcut yasaların yaptırımı artarsa o da çok etkili olur. Kaldırımdan gidenlere ilkinde 50k ikinci de 100k ceza yazılsa üçüncü de ehliyetine ve motoruna süresiz el konulsa o kertenkeleler bile...
  4. Cavalry

Ege Turu Tavsiyeleri

Merhaba, rotanız bence de çok iyi. Ege turuna başlarken yukarıdan aşağıya doğru başlamazsam olmaz, aynı fikirdeyiz. Yapay zeka haritası psikolojimi bozdu, çok inceleyemedim o yüzden sağdaki listeden bakıp yazıyorum 🤣 Birkaç öneri, gittiyseniz ya da ilginizi çekmiyorsa sorun yok ama...
  5. Cavalry

Geri Geldim - İzmir'den Selamlar

Teşekkürler hoşbuldum 😊 Biraz uzun bir yazı olacak, elimden geldiğince ifade etmeye çalışacağım. 3 yılda 18.000 km az da değil özellikle de yeni başladığınızı düşünürsek. Cruiser konusunda Türkiye Piyasası gerçekten çok yetersiz kalıyor şu anda. Ya Çin pazarı ya Amerikan pazarı zorunluluk gibi...
  6. Cavalry

Merhabalar

Hoşgeldiniz ☺️ Bana göre önemli olan sizin bindiğiniz motoru sevmeniz. Tekerinize taş değmesin 🤟🏻👍🏻
  7. Cavalry

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

Bilmez miyim "albayım(Oğuz Atay'a gönderme içerir.)" Malumunuz uzun zamandır Cruiser kullanan birisi olarak ve bu motorları atlara benzeterek kendimi kimi zaman süvari gibi hissettiğim, bu sebeple de zamanında bu nicki bilinçli bir şekilde seçtiğim doğrudur. Farketmeniz ayrı bir incelik. Çok...
  8. Cavalry

Bu üsluba hasret kaldık, albayım. Sevgiler, saygılar.
  9. Cavalry

Mct 250 Yüksek Devirlerde Tam Gaz Yemiyor

İlk şüpheli karbüratör. Çünkü şamandırada sorun varsa bunu yapabilir, diyaframda sorun varsa yapabilir,meme tıkalıysa yapabilir, bunların hepsi karbüratörde o yüzden benim ilk şüphelim karbüratör 👍🏻
  10. Cavalry

marş motoru takılı kalıyor

Tesisatta kaçak vardır, bir şekilde temas ediyodur. Elektrik işinde iyi bir motorcuya göster bence.
  11. Cavalry

marş motoru takılı kalıyor

Aynı sorunu daha önce yaşadım. Benimki marş düğmsinden kaynaklanıyordu, ya temassızlık yapıp çalışmıyordu, çalışırsa da marşı bırakmıyordu. Marş düğmesinden başlayarak kontrol etmende fayda var, olmazsa tesisat.
  12. Cavalry

MOTED;Motosiklet kasklarında uygulanan %25 ek gümrük vergisi kaldırıldı.

Bunun bize yansıma ihtimali AB ye vizesiz girmemiz ihtimaliyle aynı. Goygoyuna yasa gibi geliyor kulağa. Ha yok biz çok ciddiyiz ve sizleri, motosiklet kullanıcılarını düşünüyoruz sadece diyorlarsa; kaskları yurtdışından sipariş edebilelim madem ama hiçbir vergi ve limit olmasın. O da olmaz...
  13. Cavalry

Motosiklet neden çekme yapar?

Arkadaşlar olabilecek her şeyi yazmış, kolaydan zora gitmekte fayda var. Ben olsaydım ilk bakacağım yer zincir gergi vidası olurdu, sağ ve sol eşit mi ? Milimi milimine eşit olduğundan emin olmalısın.
  14. Cavalry

Ufak bir gözlem ve eleştiri. Bu başlık açıldığında ben sadece fotoğraf paylaşıp geçtim, sonrasında ortalık karışmış. Yaşça genç bazı arkadaşlar yolun ortasındaki b*ka basacağım diyor, yaşça büyükler de çevresinden dolaş diyor. Yok illa ki basacağım diyorsanız da; yolun ortasındaki b*ka basmak...
  15. Cavalry

Aileme Söylemeden Motor Aldım Sizce Ne Yapmalıyım

Dostane tavsiyeler ya da görüşler için bence de çok daha fazla bilgi gerekiyor. Okuyor musun, çalışıyor musun, yaş kaç, ideallerin neler, motosiklet için eğitim aldın mı, nasıl bir motosiklet aldın, ekipmanların full mü ? Benim de ailem karşı çıkıyordu 24 sene önce ilk motorumu aldığımda hala...

Yeni mesajlar