Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese Merhaba,
Uzun uzun okumak istemeyenler direkt özet'e bakabilirler.
Geçtiğimiz yaz aylarında 2012 model Hyosung GV250 motosikletimden 0171 FI hatası almaya başladım. Motosikletimin gidişinde bir problem olmadığı için 1 2 ay bu şekilde sürmeye devam ettim, fakat FI ışığının yanması...
Herkese merhaba;
Bir çok kişinin aklında olan ama nereye soracağını bilemediği bu soruyu tecrübe etmiş arkadaşlara sormak istedim.
Bildiğiniz gibi artık ruhsatte yeni bir döneme geçtik ve ruhsatlarımızı noterden alışveriş anında alabiliyoruz.
Bu durumda; ben aldığım motosikletin zorunlu...
Herkese Merhaba;
2008 model YBR125 sahibiyim (Yuvarlak Farlı olandan), benden önceki sahibi S2 12v 35w/35w Led ampül kullanmış fakat gece görüşünde oldukça az yanmakta.
Ustaya götürdüğümde, 32w xenon takmak istedi markasını bilmediğim, daha önce başka ybrlere taktığını da söyledi hemen...
Herkese Merhaba;
2008 model YBR125 sahibiyim (Yuvarlak Farlı olandan), benden önceki sahibi S2 12v 35w/35w Led ampül kullanmış fakat gece görüşünde oldukça az yanmakta.
Ustaya götürdüğümde, 32w xenon takmak istedi markasını bilmediğim, daha önce başka ybrlere taktığını da söyledi hemen...
Herkese merhaba;
Eleştiri yapmayacaklar direk ------------- kısımdan sonrasını okuyabilir.
Öncelikle eleştiriler olacaktır diye açıklamamı yapayım; evet ehliyetim yok ve yeni alıyorum 8 aydırda motosiklet sürüyorum. Hatta 1 bonus daha vereyim 2. motosikletime sigorta dahi yaptırmadım...
Herkese merhaba uzun süredir olan ama kablondadır diyerek geçiştirdiğim, sinyalleri değiştirdikten sonra dahada fazlalaşan problemimi yazmak istiyorum.
Motosikletime gaz vermeden sinyaller yanmıyor. Yani sinyal veriyorum eğer gaza basmıyorsam sinyal lambaları yanmıyor, gaza bastığımda yanmaya...
Herkese merhaba;
Yamaha Ybr125 2008 model motosiklete sahibim. Yaza girerken genel bakım olarak yağ değişimi sonrası bujiyide değiştirmeye karar verdim. Forumdaşların tavsiyesi ile buji piposunuda değiştim.
Siparişleri verdikten sonra fark ettim ki aldığım buji farklı model ve buji piposunun...
Herkese merhaba diğer konumda jiklenin konumunu sormuştum fakat bu sefer sorunum değiştiği ve orada ki konunun başlığını değiştiremediğim için yeni bir başlık açmak zorunda kaldım. Öncelikle o konunun linkini koyup özetini geçeyim...
Herkese merhaba,
Yamaha YBR125 2008 kullancısıyım,
Kış aylarında jikle ile açıp çalıştırıp daha sonra düzelttiğimde devam ettiğim için jiklenin nerede doğru olduğunu biliyordum fakat yerini şuanda unuttum.
Jikle şuanda aşağıya doğru bakıyor ve sorunsuz çalışıyor. Bu şekilde depoyu full edim...
Herkese merhaba;
Daha önce scooterım düz yol ve yokuşlarda çok performanslıydı, 2 kişi dik yokuşlarda 30 40 arası çıkıyordu. Bu sırada yağ değişimi vs. yaptım 3 4 gün kullandım. 4 günün sonunda kardeşim 20 30 la giderken motoru yatırmış, fakat motorda bir problem yoktu. ben krenajları boyayım...
Herkese iyi akşamlar, motorumu sürekli açık yerde muhafaza etmek zorunda kaldığım için yağmur sonrası koltuğumun üstünde su birikintileri meydana geliyor. Kumaş su tutmuyor silince kuru oluyor fakat sürekli silmekte istemiyorum. İnternette baktığımda nanoteknolojik ürünlerde su kaydırıcı...
Herkese tekrar Merhaba, bir kaç aksilikten sonra asya 150t yerine presto 125 t-7 çinli scooter almak zorunda kaldım. Şuanda scooterımdan memnunum fakat kız arkadaşımla beraber bir yere gittiğimizde kasklarımızı yanımızda taşıdığımız için bize ekstra yük yapıyor. Bunu önlemek adına içine 2 kask...
Herkese merhabalar,
Önümüzde ki hafta bir yakınımdan Asya 150T alarak bende 23 yaşında motosiklet kullanıcıları arasına katılacağım inşallah. Açıkcası çok fazla hız tutkunu yada motor sevdalısı birisi olmamakla beraber motoru hobi dışında tamamen ulaşım aracı olarak kullanmak istiyorum. Surç-i...