Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Motora sonunda çanta demiri üretildi taktirdim. Ama topcase işine karar veremedim. Daha önce de hiç kullanmadım. Bir yardımcı olabilir misin?
Aradığım özellikler
-Kolayca çıkartabilir olsun
-Sene sonunda sağı solu elimde kalmasın :)
-Pratik uğraşmadan açıp kitleyebileyim.
-Kaskım montum...
Herkese merhaba,
Benelli Bn125 motor aldım malum üzerinde cordial marka lastikler var ve inanılmaz şekilde kayıyor. Acil bir şekilde değişmem gerekiyor.
Kafam da 2 model var aralarında karar veremiyorum. Kullananlar veya bilgisi olanlar yardımcı olursanız çok sevinirim.
Başka model önerisine...
Herkese hayırlı akşamlar.
Geçen hafta sıfır motor aldım şuan 300km de ve garajda sabah farkettim ki 2 3 damla yerde yağ damlaları var. Motorun altına yattığımda resimde gösterdiğim yerlerde yağ sızıntıları vardı. Motor blogunun solunda var sağında hiç bişey yok.Acaba sol tarafta ön dişliden...
Herkese merhabalar. Yakin zamanda motoruma kavuşmak üzereyim. Bu arada ekipman toparlamaya çalışıyorum. İlk olarak kask seçiminde kararsiz kaldım. 3 model var kafamda. Sizce hangisi. Kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. %90 şehiriçi kullanacam haftasonları 200...