cappadoc kullanıcısının son içeriği

1. C

IZH PLANET 5 1994 DELUXE SATILIKTIR

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-planet-izh-planet-5-1994-model-126779304/detay arkadaşlar moturumu satıyorum resimlerini paylaştım yukarıya linkini koydum bakabilirsiniz.Satma sebebimiz artık 4 tekere biniyor olmamızdır. Motorun şuanda herşeyi çalışıyor ben şehirde çalıştığım...
  2. C

Motordan gelen Şik şik sesi

sizlere yine sormak istediğim bir soru olacak. motordan şik şik şik diye bir ses geliyor. ama bazen kayboluyor ve hiç gelmiyor motor soğuk, sıcak farketmeden şik şik ses vermeye başlıyor bazen oluyor motor kendi sesiyle saat gibi çalışıyor , bu durumu rolenti ve motor hızlı giderkende yapıyor...
  3. C

Arkadaşlar şu sorunadan bir el atın.

Motor ızh planet.5 Motor çoğu kişi birliyordur 2 zamanlı. Sorun şu; motor rolentide saat gibi çalışıyor. ilk veya 2. bedalda çalışma gerçekleşiyor. bujiye baktım gayet şiddekli bir şekilde ateşlemeyi yapıyor(gövdeye tutarak denedim) Motor rolentide çalışırkan sorun yok ama gaz yemiyor. gazı...
  4. C

Nevşehirden Selamlar

İsmim İbrahim yaş 25
  5. C

Arkadaşlar LÜtfen Yardım Edin...

Arkadaşlar geçen mesaj yazmıştım. Motor IZH Planet 5 Motorda sorun şu; Kontağı açıyorum Sinyaller çalışıyor, far çalışıyor, korna çalıyor hepsi çalışıyor. yalnız Platine elektrik gitmiyor, ayak pedalı ile basıyorum platin birtürlü elekt rik akımı yapmıyor. BU sistem nasıl işliyor KOntağı açınca...

Yeni mesajlar