capozzz kullanıcısının son içeriği

1. capozzz

Yeni Kaskım TT&Co Lawman (6 ay aradım)

Merhaba arkadaşlar, Başlığı, farklı tasarım kask arayan ve almak isteyenlere kendi deneyimimi iletmek ve bilgi vermek amacı ile açtım. Bu kaskı yabancı sitelerden birinde gezinirken gördüm. Gördüğüm günden beri yaklaşık 6 aydır nasıl alırım diye arıyorum. Üretici Japon TT&Co firması, firmaya...
  2. capozzz

Alpinestar M1 Deri Eldiven Monster Energy Edition

Merhaba arkadaşlar, Alpinestar M1 deri eldivenler Amerika'dan getirttim ama elime küçük geldi. 1 defa denemek amacıyla giyildi 1-2 dakika elimde durdu, olmayınca kutusuna kaldırdım öyle duruyor. Kendime yenisini sipariş ettim, elimdekini satıyorum. Ürün ambalajında sıfır halinde. Beden: M...
  3. capozzz

Dragstar 1100 Performans, Ses Ve Görsel Modifiye - Resimli

Merhaba arkadaşlar, Konuyu açma sebebim hem bugüne kadar kendi yaptıklarımı ve nasıl-nerede yaptırdığımı, parçaları nerden temin ettiğimi anlatmak, hem de bundan sonra yapmak istediklerim için sizlerden bilgi ve tavsiyelerinizi almaktır. Şimdiden hepinize teşekkür ederim. Motorum 2004 Yamaha...
  4. capozzz

İzmir'den selamlar

Merhabalar, adım Zafer. 35 yaşındayım, İzmir Güzelyalı'dayım. 2005 yılından beri motor kullanıcısıyım. Sırasıyla cbr125, Mz sx 125, Dragstar 650 sport ve hala daha kullandığım Dragstar 1100 sport makinelerinde tecrübelendim (ve devam ediyorum :D) daha önce forumlara üye olmama rağmen aktif...

Yeni mesajlar