capoverde kullanıcısının son içeriği

1. C

Müzmin konu; Yeni başlayanlar için scooter mi? Vitesli mi?

Selam MT üyeleri... Kafam çoooook karışık! Bu foruma üye olduğum zamanlar henüz ehliyetim bile yoktu ve yegâne gayem ufak bir scooter alıp motorun keyfini çıkarmaktı. Tabii ki ehliyet almak için vitesli bir motor kullanmayı öğrenmek lâzım geldiği için yeğenimin motoruyla bir dolu pratik...
  2. C

İlk defa düştüm.

Yok yok! hemen geçmiş olsun,birşey olmadı inşaallah! falan demeyin... Ben düştüğümü 3 gün sonra anladım... Hem bir şeyim de yok zaten... Bir aydır motora biniyorum... Yağmurda da, dün geceki karda da bindim... Koca çapırımla (jin lun 150 bana göre kocaman) hiçbir yerde düşmedim ama pazar günü...
  3. C

A2 ehliyet konusunda

Son dönem ehliyet sınavlarında yapılan uygulamada slalom yaparken kukalar arasında kaç metre var? Bilen var mı?
  4. C

Zoraki chopper kullanmak!

İlk başlardaki tek derdim direksiyon sınavı için vitesi olan bir motor kullanmaya alışmaktı... Ben scooter istiyordum (sanırım hala da istiyorum) Fakat direksiyon sınavı için vitesli motora ihtiyaç varmış... Neden scooter istiyorum? Çünkü selesinin altına kaskım girecek,ayak konulan yere çarşı...
  5. C

Yeni ehliyet alacaklar için düşüncelerim ve yaptıklarım.

Bu başlıkla başlayan belki çok insan vardır ama bir de ben yazayım istedim... İnterneti ve motor kullananları araştırınca bir çok şey buluyorsun... Bugün bir sürücü kursuna tüm evraklarımı verip kaydoldum...(Bazı eksiklerim vardı bugün onları da hallettim) Bunları burada yazmamın sebebi...
  6. C

Denizlerden motora

Herkese merhaba arkadaşlar;yıllardan beri motor düşündükçe youtube dan motor kazalarına bakarak bu işten vazgeçme moduna düşüyordum.Geçen yılın son ayında teknemi satınca motora binmeye,rüzgârı denizde ve yelkende değilde, motorda ve yolda hissetmeye karar verdim... İşi dibine kadar kurcalamak...

Yeni mesajlar