cansd0 kullanıcısının son içeriği

1. C

Mondial drift ön frene basınca direksiyon büküyor

Önceden yoktu yeni oldu ön frene basıp amartisörler içeri girmeye başladığında direksiyon değişik bir şekilde boyun büker gibi oluyor döndürmesi zorlaşıyor bunun sebebi ne olabilir ? Ustaya götürdüm disk vidaları gevşemiş dedi sıktı sorun azaldı ama tam anlamıyla çözülmedi...
  2. C

Gidondaki garip yamukluk

Kısa bir süre önce kaza yaptım mondial 125 mh drift ile amasör çatalı vb bükülme vardı düzeltildi ve düzelmeyecek olanlar sıfırlarıyla değişti. Sorunum ise resimde görünen kısım motor dururken düz bakıyorum kontrol ediyorum düz fakat giderken yamuk duruyor gibi oluyor bunun sebebi ne olabilir...
  3. C

Trafikten keyfi men edilmiş motora Tekrar Evrak ?

Trafikten keyfi olarak men edilmiş bir motora tekrar ruhsat plaka çıkartılır mı ?
  4. C

Gaz Verince Stop Ediyor

sorun karbüratör,buji,pis benzin.Bunlardan biri.
  5. C

Egzoz ses değişmesi

Motorum mondial 125 mh drift tüplü egzoz mevcut. Normalde gaz verip bırakınca egzoz pat diye patlardı fakat şimdi nedense pıt pıt pıt diye patlıyor.Acaba bir sorun mu var da sesi böyle değişti... Uzun yol yaptım ve depoyu fulledim bunlar etkiler mi ? Şimdiden Teşekkürler
  6. C

Mondial 125 MH Drift Çakarlı Park Lambası Yardım

Mondial drift motorumun parkları yetersiz geldiği için internetten T10 Dipsiz çakarlı lamba sipariş edeceğim fakat dipsiz olması kafamı karıştırdı acaba motorumla uyumlumudur bilenler yardımcı olabilir mi ? Mondial drift kullananlar park ampulü olarak dipsiz T10 mu kullanıyor ?
  7. C

İlk Kaza Ve Tecrübe :D

Çok basit bir şekilde ilk kazamı yaptım. Kırmızı ışığa yaklaşırken önde bir araç bekliyordu bende yavaş yavaş yaklaşıyorum yan parktan biri pıst dedi bana mı dediler acaba diye bir baktım ardından çat bir baktım arka tampona girmiştim Allah'tan yavaştım kırık çıkık yok sadece ön çamurluk çatladı...
  8. C

Arka dişliden çat çut sesleri

Gaz veririken ve vites attıktan sonra arka tarafdan dişli olduğunu düşünüyorum çatır çutur çat çat sesler geliyor kalkarken hızlı kalkarsan daha yüksek sesle çatır çutur çat ediyor bilen yaşayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi yaptıracak olsam ne kadar ?
  9. C

Çat çat sesleri

Motorda kalkarken ve vites yükselttikten sonra gazı verirken çat çat sesler geliyor sesin tam olarak nereden geldiğini bilmiyorum sorun ne olabilir sadece ilk gazı verirken oluyor ondan sonra giderken sorun yok vites atıyorum ilk gazı verirken çat ediyor devamında sorun yok Not : motora yağ...
  10. C

Motor vurdurmadan çalışmıyor

Arkadaşlar dün yoktu nedese bugün motorum stop etti bir baktım vites göstergesi far falan hiç biri yanmıyor vurdurarak çalıştırdım farlar falan tekrar çalışmaya başladı gittim öyle ama durup stop ettikten sonra tekrar vurdurmadan çalışmıyor ne far yanıyor ne korna hiç biri çalışmıyor ama...

Yeni mesajlar