cannn15 kullanıcısının son içeriği

1. C

X max debriyaj balatası tavsiye acilllllllll

Serviste 675 tl dedi orjınal bana kullandığınız memnun olduğunuz Balat'a söyler misiniz Antalya'da birde bunlarla beraber değiştirmem gereken bişey var mı
  2. C

xmax yardım

selam arakadaşlar x max 250 var bugün şanzımanın ordan yağ kaçırdığı farkkettim bana malyeti ne olur çok az miktara kaçırıyor ama pipirikli bir adamım
  3. C

2011 model x max aldım ancak radyatör suyu nasıl değişecek

Arkadaşlar nerden yapıldığını bulamadım
  4. C

250 cc scooter işin içinden çıkamıyorum buyurun beylerrrrrrrrrrr

Antalya'da motor sezonu açıldı 1 haftaya kalmaz bi tane alıcam sym koymax mi 2011 xmax mi YÖKsa kymco Dink 250 mi hadi beyler
  5. C

Hurdaya ayırma yardım

Aracın hurdaya ayırmak istiyorum bunun için devlet para veriyor mu bilen arkadaşlardan acil yardım bekliyorum
  6. C

X max kullananlar bi bakar mısınız

Arkadaşlar 23 binde bi x max var ani gaz vermede debriyajdan tak tak ses geliyor motorcubişey olmaz servis 675 lira debriyaj balatası dedi sizce ne yapmalıyım
  7. C

X max debriyaj mı acaba bi bakın dostlar

Selam arkadaşlar iki gün önce 2011 model 1X Max aldım 22.000 km'de motor gaz verdim de tebrik tarafından sanki bi tak tak sesi geliyor ama kesiyor bunun sebebi nedir servise götürdüm 675 tl dedi başka servis sıkıntı YÖK dedi
  8. C

X max 250 yardım

Slm dostlar 23 binde bir x maxım var debriyaj balatası bitmiş servis 675 tl sesi bana bayağı çok geldi Antalya sağlam özel Yamaha Servisi var mı iyi bir usta
  9. C

Runner st 200 alınır mı bi el atın dostlar

2012 model 20000 de 7750. Tl ye runner alıcam. SiZce nasıl motordur nelere dikkat etmem lazım
  10. C

2006 runner alınır mı acil bi bakın be

2006 model bir runner alıcam 6000 tl 55 binde sizce alınır mı bu paraya piyasası nasıldır yok mu bilen
  11. C

Runner 2006 vxr 50 binde alınırmı acil yardım

Beyler Antalya'dan 2006 model runner almayı düşünüyorum 56 bin km'de 6000 TL fiyatı var alırken nelere dikkat etmem lazım yardımcı olursanız sevinirim
  12. C

acil dink 200i yardım

ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLABİLECEK İRİ VAR MI kymco dink 200 i sahibiyim cuma günü şanzımanından ses geleye başladı motorcuya gittim varyatör dişleri bozulmuş krank dişlisini yemiş şanzıman dişliyeri değişeck dedi 1980 tl fiyat çıkardı bilgisi olan var mı yardı edecek birkaç sorum var
  13. C

çakal ustalar hakkında

ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLABİLECEK İRİ VAR MI kymco dink 200 i sahibiyim cuma günü şanzımanından ses geleye başladı motorcuya gittim varyatör dişleri bozulmuş krank dişlisini yemiş şanzıman dişliyeri değişeck dedi 1980 tl fiyat çıkardı bilgisi olan var mı yardı edecek birkaç sorum var...
  14. C

kymco scooter acil çok acil yardım

ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLABİLECEK İRİ VAR MI kymco dink 200 i sahibiyim cuma günü şanzımanından ses geleye başladı motorcuya gittim varyatör dişleri bozulmuş krank dişlisini yemiş şanzıman dişliyeri değişeck dedi 1980 tl fiyat çıkardı bilgisi olan var mı yardı edecek birkaç sorum var acil...

Yeni mesajlar