Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar 100 cc Stmax Mega100 motosikletim var. En son karburator degistirmistim. Orjinalini bulamadigim icin rastgele taktirdim. O gunden sonra fazla yakmaya basladi. Acaba 110cc karburator mu takti usta hatirlamiyorum. Nereden anlasilir bu karburator. Uzerinde herhangi birsey yazmiyor...
merhaba arkadaşlar...iyi pazarlar herkese.... benim motosikletimde olan bir sorun mu yoksa tüm cup tarzı motosikletlerde sıklıkla yaşanan bir durum mu çözemedim...Sizlerden bilgi almak istiyorum.
- Motosikletimin sürekli ön dişlisi sıyırıyor, dişleri gidiyor. zincirin geçtiği dişliler değil ...
merhaba arkadaşlar...sizlere 120km/hız ı gördüğümü idda ettiğim motosikletimi tanıtıyorum :) umarım memnun kalırsınız...
burası sivas/hafik camisi... 70km lik yol sonrasında burada öğlen namazı kılıp hafik gölüne öğlen yemeğini yemeye gideceğiz :)
bunlarda hafik te ki cami namaz...
Arkadaşlar hepinize iyi pazarlar...:king:
Şimdi motorumun yanından geliyorum. Benim sorunum korna sorunu idi. Kornanın sesi düzgün çıkmıyordu.Korna sağlamdı ama elektiriği düzenli gelmiyordu. Bunu incelemek için motorumu söktüm. Benim motorumda akü yok.Aküsüz kullanıyorum. Şimdi size...