Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam 3D yazıcı sahibi olarak şunu söyleyebilirim. Abs plastik ile yapmanız lazım aksi takdirde baskı aldığınız parça güneş altında eriyecek ve şekli şemali bozulacak 😊
Benim doktorum şöyle söyledi hocam, rahatsız etmiyorsa çıkarmaya gerek yok ama illa çıkarmak istiyorsan ameliyata alırız ve çıkarma esnasında kaynayan kemik tekrar kırılabilir, bu durumda platin tekrar takılmak zorunda kalır boşuna acı çekmiş olursun diyor. Bilmiyorum çok kararsız kaldım yaşım...
2023 Aralık ayında bir motosiklet kazası geçirdim ve ayak bileğimden dizime kadar uzanan bir şiş gibi uzun bir platin takıldı. Artık iyileştim ağrılarım kalmadı, hareket kısıtlamalarım kalmadı. Daha öncesinde kaza yapıp platini iyileşinde geri söktüren arkadaşlar var ise bir fikir verebilirmi...
Bugün motorum kendiliğinden stop etti ve çalıştıramadım. İterek servise götürdüm. Ölçüm yapıldı ve 13.0 değer veriyor motor. 14.5 gibi bir değer olması gerektiğini ve motorumun aküyü şarj etmediği söylendi. Bu değerler doğru değerler midir? Bilenler yardımcı olabilirse sevinirim. Motorum 250 cc...
Merhaba arkadaşlar.
Bir site vardı. Motorun bir parçası, başka hangi marka model motorların parçasıyla uyumlu olduğunu gösteriyordu. Bahsettiğim siteyi bilen var mıdır?
Zamanında gidona rüzgarlıklı elcik koruma takmıştım. Çin malı bişey olduğu için çok fazla titreşim yaptı. Onu söküp orjinal korumalarını takacağım. Plastik kısmı söktüm ama gidon demirinin içinde çelik dübel var. Bu dübeli nasıl sökebilirim?
Gaziantep'ten yarın sabah 8 gibi çıkıp akşam 10 gibi dönmeyi planlıyorum. Gaziantep'ten Adana'ya bu saatlerde gitmeyi planlayanlar var ise gruplarına dahil olabilirim. Tek başıma yola çıkmak istemiyorum. Gün içerisinde onlarla takılmayacağım sadece yol arkadaşlığı :)