Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2017 de yapılacak olan Moto Expo ya gitmeyi planlıyorum fakat aklımda bir kaç soru var sıkmadan sorularıma geçeyim ben
1-Bilet Almak gereklimi ve eğer bilet almak gerekiyorsa nerden alıyoruz bileti (internetten veya girişten gibi)
2-Fuarda Aldıgımız Motor Plakalımı oluyor yani aldıgımız...
Benim yeni ehliyet sisteminde kafam karşıtı şimdi 35 KW'a kadar kulla biliyosun diyolar Honda VT 600 Shadow almak istiyorum fakat A2 ehliyeti bu motoru kullana bilirmi acaba Cevaplar4 sanız sevinirim kafam karıştı
Beyler ve Bayanlar kawasaki 250sl modelini almayı planlıyorum 250r'ın malesef sıfırı yokmuş :pale: 1.78cm boyum ve 70 kiloyum 250sl modeli çok küçük oldugunu ve oyuncak gibi kalıyor diyolar benim altımda motor küçük kalırmı yani oyuncak gibi ?
Beyler ve Bayanlar ilk önce bayramınızı kutlarım ikinci olarak başlıktada dediğim gibi Chopper veya Cruiser Motor önerileri lazım 15 bin TL yi geçmicek 0 veya 2.el motor öneriseniz iyi olur
Örn:VT 600 Shadow gibi gibi
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:30 ---------- bir önceki mesaj...
Öncelikle herkese kolay gelsin ve iyi forumlar başlıktada belirttiğim gibi Hyosung ve Hyosung Gv 250 hakkında merak ettiklerim var fazla lafı uzatmadan sorularıma geçeyim.
1.Hyosung Türkiye'de bayilerini kapattı diye hatırlıyorum [BURSA'LIYIM YANİ BURSA BAYİLERİNE BAKTIM]internette Hyosung'un...