Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar bir süredir heves ettiğim ama maalesef maddiyatın belimizi bükmesinden ötürü hayalini kurduğum chopper'a kavuşamadım. Her ne kadar kıyaslanması doğru olmasa da Regal Raptor ve Kuba Superlight 200 arasında gidip geldim. İzlediğim videolar, okuduğum yorumlar arasında ki fiyat...
Sevgili motosiklet.net kullanıcıları. Zamanında bir konu açmıştım motosiklet almak istiyorum diye. Yaz boyu çalıştım, didindim arkadaşlarım yatarken ben tatil yapmadım sırf motor sevdam için. Bir hedefim var buna ulaşmam lazım veee şimdi geldi büyüklerimizden tavsiye almaya. Bütçem 4.000 ila...
Arkadaşlar Merhabalar;
Enson şehiriçi dolmuşa 10 TL verip, 15-20 dk yolu dolmuş şöforü abimizin kaplumbağa hızında gitmesiyle 1 saatte alışımız ve gerçekten eve geldikten sonra yorgunluktan uyuyamamakta cabası olmasıyla motor (scooter) almayı kafama koydum. Üniversite Öğrencisi olduğum için...