Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba abilerim dostlarım sizlere bir sorum olacaktı uzun süre aktif kullanılmış bir motor yaklaşık 3ay kadar garajda yattı şimdi ise kullanmak istediğimde viteste sıkıntı çıkıyor 1.vitese rahat bir şekilde atıyor ama diğer viteslere geçiş yapmıyor ara sıra geçişi alıyor ama çok nadir sizce...
merhaba arkadaşlar motoru alalı bikaç gün aldı ancak başlanıç için biraz büyük geldi açıkçası bu nedenle satıyorum muayenesi 2015e kadar var motoruna anahtar deymemiştir orjinal 10000kmde olup hiçbir sıkıntısı sorunu yoktur 2008model. yakın zamanda resimlerini ekleyeceğim fiyat 4000tldir.
0506...
Merhaba arkadaşlar adanada ihamet ediyorum ve açıkçası başka şehirden motoru alıp getirecek kadar kendimi usta şoför olarak görmüyorum o yüzden adanadan Regal raptor 250e-9 veya 150e-9 modellerini arıyorum elinde olan varsa görüşmek isterim telefon numaram : 0506 825 1980 ismim cahit
merhaba arkadaşlar motordan pek haz almayan biri olarak chopper tipi motorları bende herkes gibi hayranlıkla severim :) bu yüzden bir motor almaya karar verdim ve direk ehliyetimi aldım şimdi birçok modele baktım ve herkesin tavsiyesi üzerine jinlun jl250,zealsun 150-19, mondial mct250 ve ramzey...