cagrisc kullanıcısının son içeriği

1. cagrisc

İstanbulda sigorta anlaşmalı motosiklet tamircileri

Konu eski, reklam yapmak için konuyu güncellemişler. bahsi geçmişken şunu belirteyim ilerde okuyacak birine faydalı olabilir. Sigorta şirketlerinin motosiklet servisleriyle anlaşması olmuyor, sigortadan dosya açtıran servislerin de büyük kısmı 10 liralık işe 25-30 lira yazıyor, bu nedenle...
  2. cagrisc

Bakım için yağ toplama kabı bulamıyorum

arabalar için böyle bir şey var aslında
  3. cagrisc

İlk yaptığınız kaza nasıldı?

ilk düşüşüm ışıktan kalkıp dönerken motosiklet kaydı yere yapıştım. çarpışma olarak ilk kazam da 3 şerit caddede orta şeritte giderken sol yandan bağlanan birisi sol şeride girmek yerine bodoslama ortaya daldı belki sağa kadar gidecekti, ortada çarpıştık, bana dedi ki ara sokaktan mı çıktın...
  4. cagrisc

Bu öneriler çok mantıklı geldi. çelik tepsiyi temizlemesi kolay, benzin bidonu da atık yağı şişeye boşaltmak için kullanışlı olur, çok teşekkürler (y)
  5. cagrisc

Selamlar, motosikletin yağ bakımını kendi yapanlar aramızda illaki vardır, Motordan yağı boşaltmak için pet şişe kesmektense yağ toplama kabı kullanayım, işim bitince sanayiye atık yağ olarak götüreyim dedim ama kap bulamıyorum hep yabancı site çıkıyor, siz ne yapıyorsunuz, ne önerirsiniz?
  6. cagrisc

Dertleşmeye geldim dominar 250

usta 2 hafta çalıştık diye işçilik yazıp çocuğun okul taksitini çıkarmasın?
  7. cagrisc

ADV Motosiklet dediğin gagalı mı olur?

benim gözümde gagalı modeller araziye gidiyor enduro gibi dağa taşa vur, kaya tırmanışı yap, balçık çamurdan geç vs. gagasızlar da arkaya çantaları yükle yurtdışı geziye çık, asfaltsız toprak yolda yardır yardır git vs. gibi çamura bulaşmayacaksan gagaya gerek yok bence offroad jip ile şehiriçi...
  8. cagrisc

2016 Model CBR 500R Alinirmi ( 75.000 Km )

favorilerimdeki yeni kasa CBR 500R'lar böyle bekliyor, şuan nakit parayla güzel pazarlıkla güzel fiyata 2.el alınacak bir ortam var gibi. bu motorlar genel olarak uzun ömürlü olmasıyla övünülüyor ama tamir işiyle uğraşan youtube kanallarından birinde CB600R'a bile motor yaptıklarını gördüm...
  9. cagrisc

İlk defa vitesli motosiklet sürdüm ve birçok sorum var. (Regal Raptor DD 250E-9B)

ehliyette B'den geçince hemen A2'ye yazıldım (yıl 2008) hiç bir eğitim olmadan sınav günü çağırdılar, sınavdan 15-20 dk önce otomatik scooterı verdiler, 5-6 tane koni arasında slalom yaptırdılar, tamam dedi sınavın başlayınca da buradan gidip gelicen dedi kurs görevlisi, sınavda da aynısını...
  10. cagrisc

Lastikleri değiştirmeli miyim?

Mesai saati içinde ancak 4.sayfaya kadar okuyabildim daha fazlasına zaman ayıramadım şimdilik, okuduğum kadarıyla; kapalı alanda dişli asfaltta pegleri yere sürtercesine yatırarak dönmeyle lastik kıyaslamayı gereksiz buldum. Eğitime gittiğimde ben de ciddi bir yatırma deneyimim olmadan hocanın...
  11. cagrisc

Motosiklete Kasko Yaptırmak Mantıklı mı?

Trafik sigortasının ödenmeme ihtimali kaskodan daha düşük çünkü kusur durumu belli, sigortanın kendi sürücüsü alkollü yada ehliyetsiz bile olsa trafik sigortası karşı tarafın hasarını ödemek zorunda, ondan sonra kendi sigortalısının eksik yanlış bişeyi varsa hasar tutarını sigortalısından alır...
  12. cagrisc

Motosiklete Kasko Yaptırmak Mantıklı mı?

Tabiki mantıklı, dünyada sigortaya bakış açısıyla ülkemizdeki bakış açısı çok çok farklı, yabancıların sayısız sigorta poliçesi var evi, arabası, sağlığı, eşyası, ferdi kazası vsvs. bizde başta ekonomik nedenlerden dolayı sigorta olarak sadece mecburiyetten zorunlu trafik sigortası yaptırılıyor...
  13. cagrisc

dominar 400 kararımdan pişman oldum

Dominar için ön cam araştırdığımda ön camın göğse gelen rüzgarı kestiğini ama bu seferde rüzgarı kafaya yediğimizi okumuştum. Bu muhtemelen dik oturuş pozisyonu olan tüm motosikletler için geçerlidir. Kendim gp’nin camının üstü düz olanından taktım (başka üretici ama marka bilmiyorum servise...
  14. cagrisc

CFMoto 450SR şeytanın oyuncağı mı?

benim gözümde R25 = Bmw F30 250SR/450SR = Honda Civic kitlesi gibi, ikisi de apaçi ama biri daha zengin :) (genelleme olmasın bu tabirim aynayı kapatıp atom karıncanın antenleri gibi gezenler için)