cagrisc kullanıcısının son içeriği

1. cagrisc

NS200 UG2 Nasıldır?

Bu avatar niye çok tanıdık derken şu mesajı görünce jeton düştü, bisiklet forumdan selamlar @OzeNHocA 😄 Carraro 227C'den hatırlarsınız
  2. cagrisc

Yetkili servis, özel usta, tornacı derken bir haftada motordan soğudum

geçen sene dominar 250 aldım, ilk rodaj bakımını yaptırdım, garantinin devam etmesi için 6 ay sonra yine bakıma çağırdı, gitmedim. sorun çıksa zaten ilgilenmeyecekler, dominar'ın parçası da ucuz, yetkili servisle yolları ayırdım. ön dişli kapağının civatalarından biri motor bloğuna giriyor ve...
  3. cagrisc

Herkese iyi bayramlar.

Bayramınız mübarek olsun, iyi bayramlar
  4. cagrisc

Motosiklet değiştirmek için beyin fırtınası - önerileriniz

İlk motosikletim ama ilk 1 haftada yetersiz gelmeye başladı, yokuşta bayılınca benim için bitti :D CB650 R'ı Honda'nın eğitiminde az bişey kullandım, Dominar'ı sürmekten daha kolay. belki şehiriçi durum değişebilir ama kapalı alanda inanılmaz kolaydı. henüz geçenlerde Safety Türkiye eğitim...
  5. cagrisc

şuan 1300lerde sanırım
  6. cagrisc

sıfırdan motora başlangıç

Eksikler; uygun koruma düzeyinde mont, pantolon, bot/çizme olmazsa olmaz
  7. cagrisc

Herkese şimdiden iyi bayramlar, bayram tatiline girmişken forum kalabalık olur, aklımı kurcalayan bir konuyu tüm foruma paylaşayım dedim :) Mevcutta sıfır aldığım Dominar 250'yi yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, iki aya taksiti bitecek. borç bitmişken yeni borca girip motosikleti büyüteyim dedim...
  8. cagrisc

Asfaltın Aykırı Çocukları: Chopper Kültürel Tarihi / 1

şimdilik ilk bölümü bitirdim, güzel yazı, teşekkürler 👍 Keşke imkan olsa chopper da dahil olmak üzere çeşit çeşit farklı tarz motosikletleri garaja koyabilsek.
  9. cagrisc

Keyfi uygulamalar ve motorcu mağduriyetleri hk.

Tahminimce siyah üstünde yeşil şeritleri olan kawasaki haberi ile karşılaştırmak için açılmış konu
  10. cagrisc

Dominar 250 katalizör iptali?

bmw fabrikasının önünden ön kaldırarak geçmiş :D
  11. cagrisc

"... henüz düşmemiş motorcu vardır." sözü hangi durumlarda geçerli?

ben düştükten sonra duydum bunu, ismini hatırlayamadım şimdi forumdan bir üyemiz söyledi :) Nasıl ki arabada bile kontrol kaybedilip kaza yapılıyorsa motosiklette de çok iyi sürücüyüm desen bile bir an bir şey sebep olur düşersin, ben hayatta düşmem diyebilecek bir kişi yoktur tahminimce. Yani...
  12. cagrisc

Antalya’da korkutan kaza: Polisler yola savruldu

Medeni ülkelerde kavşakta önce dur, kontrol et, sonra geç uygulanırken, bizde kavşağa aynı hızla gir, biri çıkarsa mecbur kalırsan fren yap üstünlüğü var. hepsinin özü genel eğitimsizliğe dayanıyor.
  13. cagrisc

Antalya’da korkutan kaza: Polisler yola savruldu

Video ekran kaydırırken denk geldi izledim, 4 yol kesişiminde bir taraftan yunuslar yardırmış gidiyor, diğer taraftan araç yardırmış geliyor, ortada buluştular. Eşit kavşakta sağdakinin geçiş üstünlüğü olduğu için yunuslar hatalı, fakat yaralanma olduğu için zabıt tutacaklar, ona da kavşağa...
  14. cagrisc

Honda Safety Türkiye GS2 eğitimi ardından

Merhaba, bize hem fren hem debriyaj için 4 parmak kullanılması gerektiğini gösterdiler, arka fren için de şehiriçi sürüşlerde istersen ayağını üstünde tutabilirsin diye belirttiler. Şehirdışı gerek yok bence, zaten bir video görmüştüm adam şehirdışında bmw gs ile ayağını pedal üstünde tutarken...
  15. cagrisc

Honda Safety Türkiye GS2 eğitimi ardından

eğitim fiyatları sitelerinde kayıt sayfasında çıkıyor, tarihe göre değişiyor, ben 7800 ödedim sanırım

Yeni mesajlar