Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
geçen sene dominar 250 aldım, ilk rodaj bakımını yaptırdım,
garantinin devam etmesi için 6 ay sonra yine bakıma çağırdı, gitmedim.
sorun çıksa zaten ilgilenmeyecekler, dominar'ın parçası da ucuz, yetkili servisle yolları ayırdım.
ön dişli kapağının civatalarından biri motor bloğuna giriyor ve...
İlk motosikletim ama ilk 1 haftada yetersiz gelmeye başladı, yokuşta bayılınca benim için bitti :D
CB650 R'ı Honda'nın eğitiminde az bişey kullandım, Dominar'ı sürmekten daha kolay. belki şehiriçi durum değişebilir ama kapalı alanda inanılmaz kolaydı.
henüz geçenlerde Safety Türkiye eğitim...
Herkese şimdiden iyi bayramlar,
bayram tatiline girmişken forum kalabalık olur, aklımı kurcalayan bir konuyu tüm foruma paylaşayım dedim :)
Mevcutta sıfır aldığım Dominar 250'yi yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, iki aya taksiti bitecek.
borç bitmişken yeni borca girip motosikleti büyüteyim dedim...
şimdilik ilk bölümü bitirdim, güzel yazı, teşekkürler 👍
Keşke imkan olsa chopper da dahil olmak üzere çeşit çeşit farklı tarz motosikletleri garaja koyabilsek.
ben düştükten sonra duydum bunu, ismini hatırlayamadım şimdi forumdan bir üyemiz söyledi :)
Nasıl ki arabada bile kontrol kaybedilip kaza yapılıyorsa motosiklette de çok iyi sürücüyüm desen bile bir an bir şey sebep olur düşersin, ben hayatta düşmem diyebilecek bir kişi yoktur tahminimce.
Yani...
Medeni ülkelerde kavşakta önce dur, kontrol et, sonra geç uygulanırken,
bizde kavşağa aynı hızla gir, biri çıkarsa mecbur kalırsan fren yap üstünlüğü var.
hepsinin özü genel eğitimsizliğe dayanıyor.
Video ekran kaydırırken denk geldi izledim, 4 yol kesişiminde bir taraftan yunuslar yardırmış gidiyor, diğer taraftan araç yardırmış geliyor, ortada buluştular.
Eşit kavşakta sağdakinin geçiş üstünlüğü olduğu için yunuslar hatalı,
fakat yaralanma olduğu için zabıt tutacaklar, ona da kavşağa...
Merhaba, bize hem fren hem debriyaj için 4 parmak kullanılması gerektiğini gösterdiler, arka fren için de şehiriçi sürüşlerde istersen ayağını üstünde tutabilirsin diye belirttiler.
Şehirdışı gerek yok bence, zaten bir video görmüştüm adam şehirdışında bmw gs ile ayağını pedal üstünde tutarken...