ÇagrıBye 'in en son etkinliği

• ÇagrıBye
    ÇagrıBye , Honda satarak ruh çağırma başlıklı konuya cevap yazdı.
    Evet anlaşamadığımız nokta bu olmuş, ben bunu bir kötü niyetle değilde tam aksi tekrar görmek istediğimi belirterek yazmıştım "keşke...
  • ÇagrıBye
    Tamam ama ben bunu respect atmak amaçlı, honda adıyla özdeşleşmiş olduğu için "o döneme denk gelsem ve konu açmış olsam beni ikna eder...
  • ÇagrıBye
    yeni üye olduğumu ve eski mesajlar hariç olaylar hakkında hiç bir fikrim olmadığını her şekilde kanıtlayabilirim, forumda hiç saygıda...
  • ÇagrıBye
    evet mavi renkti ama sattım.
  • ÇagrıBye
    Ban yemeden önce forumda yoktum ki, 20 yaşındayım ve daha yeni motosiklet aldım sadece forumda zaman geçirmekten o kadar keyif alıyorum...
  • ÇagrıBye
    ÇagrıBye , Moto Sohbet forumunda Honda satarak ruh çağırma başlıklı bir konu başlattı.
    Geçen hafta honda cb125f i satıp, CaFer 250SR alarak malum şahısa bir ruh çağırma ritüeli düzenledim. Eyyy hırb****. bak senin...
  • ÇagrıBye
    ÇagrıBye , MT 09 - SZUKI GSX S 1000 başlıklı konuya cevap yazdı.
    gsxs1000in, 4 silindir olması, beygirinin torkunun, top speedinin mt09dan hatrısayılır derecede yüksek olması, ve buna rağmen yakıt...
  • ÇagrıBye
    ÇagrıBye , MT 09 - SZUKI GSX S 1000 başlıklı konuya cevap yazdı.
    Ben teknik bilgi yetersizliği ile sadece tarz meselesi olan kısmına yorum yapabilirim mt serisi adı olan bir seri olduğu için herkes...
  • ÇagrıBye
    ÇagrıBye , jolly jokere girebilirmiyim başlıklı konuya cevap yazdı.
    Ben damsız girilen mekanlara hiç kimlik fln istediklerini görmedim, giriş yaparken sakin bir saatte değilde insanların grup grup girdiği...
  • ÇagrıBye
    ÇagrıBye , Motorda frenlemek daha mı kolay başlıklı konuya cevap yazdı.
    Çok istiyorum hele de açtığınız foruma özel eğitim konusundan sonra iyice heves ettim maddiyatım çok iyi olamasa da bütçe ayırmaktan...
  • ÇagrıBye
    Evet önce ki açılmış konulara da baktım gerçekten de motor fren konusunda baya zayıf bir araçmış. o zaman yaşadığım bu tecrübeyi şuna...
  • ÇagrıBye
    Bunun bir testi fln kıyaslandığı bir video var mı acaba? Motorsiklet-araba fren mesafesi karşılaştırması, bakayım bulursam.
  • ÇagrıBye
    ÇagrıBye , Moto Sohbet forumunda Motorda frenlemek daha mı kolay başlıklı bir konu başlattı.
    3 yıl 50bin+ kilometrelik otomobil ve servis aracı tecrübemin üstüne motor sürmeye başladığımda frenlemenin ve yavaşlamanın anormal...
  • ÇagrıBye
    ÇagrıBye , Moto Sohbet forumunda motosiklet hız sınırı tabelalı yerlerde nedir? başlıklı bir konu başlattı.
    Bu motosiklet hız sınırı konusunu hala anlayamadım, tabloda paylaşıldığı gibi bölünmüş yok, otoban gibi genel bağlamda değilde...
  • ÇagrıBye
    Ben çok seviyorum valla, dükkana gelip bilgisayarı açtığım anda ilk yaptığım iş motosiklet net yazmak, hem güncel hem eskiden konuşulmuş...

Yeni mesajlar