caglar48 kullanıcısının son içeriği

1. caglar48

Dünyanın İlk Hava Yastıklı Scooterı : Yamaha Tricity 300

Hala ölmemişin hachiko tebrikler
  2. caglar48

Türkiyede egzozlu gezmek konusunda tartışalım

İyi temennilerin için teşekkür ederim fakat ben biraz yüzsüzüm bu şekilde takılmak keyif veriyor neyleyim ben araba gibi motor sürmeyi idolum hırbonen tanırsındır :)
  3. caglar48

SR ından sızan yağ gözüme geldi hahahah
  4. caglar48

Kralı gelsin yakalayabilene çikolata hediye bkz: instagram: besafes1kr :ninja::ninja:
  5. caglar48

Biri bana fren müşürü mantığını anlatsın rica ederim.

Fren musuru kadın gibidir basarsan yanar genel olarak baktıgında para etmez ama uyumlulugu zor bi parca oldugu ıcın bela gibidir. Bu yuzden musurlarımızı yetkılı servıslerınden yani ana evlerinden almayı tercıh ederiz
  6. caglar48

Ölmeden forumda 10. yıl kutlaması

Hala görüşüyoruz daha bı kac hafta once oturduk sohbet ettik. Efsane ölmeeeez 1749379592 Snappy geliyorsa kuzenimden çakal kasa cub ı alıp geliyorum iyi yatan kazansın
  7. caglar48

Vikinglerin parise kuşatmaya giderken kullandıgı çevre yolu. Yeni emojiler gelmiş deli gibi kafa sallayan lavuk yok artık coz uzuldum
  8. caglar48

Eskilerden ölmemiş yada sakat kalmış güzel forum arkadaşlarım , Yıllar sonra postumuzu açtık yeni kanları 14 Haziran Cmts Kuzeyde roll gecesine davet ediyorum. Şekerine oynayabiliriz. ahh ahh hırbonen olsaydı da eğitmen abilerimize feyz olsaydı bu gece.
  9. caglar48

Erdoğan yapamadı , herkes ekipman giysin diye ben yaptım

Evet arkadaşlar gençler ölmesin herkes ekipman giyebilsin diye buyuk bir fedakarlık yapıp sizin yolunuza emeklerimi feda ettim ve sizlere de siparişlerimi açıyorum. Butun urunler sıfır ve yurtdısı faturalıdır her hafta teslimatım var hadi hayırlı olsun. sipariş için instadan bana...
  10. caglar48

Plakam düştü! Ne yapmalıyım?

İster yutun ister yutmayın yıllardır oradan plaka bastırıp kullanıyorum hiçbir zaman problem yaşamadım polisle. Devletiniz için sizde gidip verdiginiz vergi yetmezmiş gibi extradan bu masraflarla hayatınızı surdurebılırsınız. Bu memlekette para kazanmak cidden cok kolay kafalar fişek gibi maşallah
  11. caglar48

marmariste 09 u bakıma soktugumda kendı plakalıgını takmıstı bak bu duser dandık dedım yok abi taş gibi oldu daha kimse dusuremedi dedi ver bi tur atıp geleyım dedım 5 dakıka gazladım geldıgımde plaka yoktu elemana yenı plaka bastırttım bide saglam plastıkten plakalık aldırttım bana bi çıtır...
  12. caglar48

Yasadışı bi durum yokki bu zor günlerde insanlar gereksiz paralar verecegine ruhsat değiştirdiğinde nasıl sana muhurlu plaka veriyolarsa bu bahsettiğim yerde sana aynı şekilde mühürlü orjınal plaka veriyor. 500 600 lira vermek yerine 100 lira veriyorsun o kadar
  13. caglar48

Nurda yasal sürecten bahseden kişileri gercekten tanımak ıstıyorum ınsanları nıye zor yola sokuyolar anlamıyorum hayatınızda kac kere kaybolan plakayla bi olay yasandıgını gordunuz lutfen ınsanların parasını piç etmeyin , kardeşim star plaka yaz google a muhurlu plakanı kargoyla yolluyolar...
  14. caglar48

Kazandım derken dibine kadar kaybedenler için

Arkadaşlar merhabalar sürekli motor ve motor ekipmanı bakıp alan birisiyim son dönemdeki fiyat değişimlerini sizinle paylaşmak istiyorum. Bunun bi kur farkı degılde aç bir milletin eseri oldugunuda düşünüyorum. Son 1 hafta içinde arayıp fiyat sordugum herkes "abi fiyatlar günlük yarın bu...
  15. caglar48

Akıl almaz ilan fiyat değişimlerini burada toplayalım

Arkadaşıma da s1000r almak için takipte oldugumuz bi ilandı bugun ciddi ciddi arayalım konusup anlasıp alalım dedik fakat ilan fiyatının güncel olmadıgını yeni fiyatlarının 370bin lira olduklarını söylediler sizinde bu donemde denk geldıgınde böyle saçma ilanlar varsa buraya atında topluca...

Yeni mesajlar