CagatayT7 kullanıcısının son içeriği

1. C

Yamaha tracer 7 2024 Debriyaj ayırmama

1. İkinci el olarak aldığınız 2024 model Tracer 7 motorunuzun orijinal debriyaj baskı balatası geri çağırma kapsamında değiştirilmişti siz motoru almadan önce. ----- 350km aldım motoru ve zaten debriyaj seti değişmişti. 2. Ama sizin yine "debriyaj çekili olduğu halde vites geçişlerinde sıkıntı...
  2. C

Merhaba Motor arkadaşımındı. değiştirildiğini söylediler ama %100 emin değildik. bu yüzden ben bu sorunu çok sık yaşanınca tekrardan açıp bakarak değiştirmeyi tercih ettim yamaha ersoy. Bu süreç için ise cebimden ödemedim garantiden değişmiş oldu.
  3. C

Merhaba Arkadaşlar, Bu konuda son güncelleme KADIKÖY ERSOY motorda gökhan bey destek olduk ve balata değişimi ile birlikte sorun çözüldü. Gökhan ustayı da bir arkadaş tavsiye etmişti buradan ondan da Allah razı olsun. yamaha premium falan filana gitmeyin gökhan usta işini gayet düzgün yapıyor...
  4. C

kardeşim allah razı olsun gökhan usta ile konuştuk. servise gidicem. İletişimi çok hoşuma gitti. 1772796343 aradım anlattım yarısında telefonu suratıma kapadılar. daha da gitmem
  5. C

1 bayrampaşa premium servise gitti, adamların ilk söylediği şey 19k olur haberin olsun dedi. ben sorun çözülsün sonra para öderim ama ilk para ödeyim sonra sorunun çözülmesini istemem, müşteri ilişkileri sıfır. 2. daytona'ya gittim adamlar daha motorda ön süspansiyon ayarı var mı bilmiyorlar...
  6. C

Merhaba İstanbulda yaşıyorum avrupa yakasında eğer bu lokasyonda ise harika olur
  7. C

Merhaba arkadaşlar, 2024 model tracer 7 kullanıoyrum sıfır kilometre aldım. Motorun geri çağrılması varmış ve debriyaj balata seti değişmiş. Değişmesine rağmen vitesler çok sert geçmekte ve trafikte düşük hızlarda yüksek viteste olduğum zaman vites düşürmek tam bir işkence. motoru biraz...