Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar.Motosikletimin yağını değiştirmek istiyorum.Fakat yağ filtresi motorumda olup olmadığını bilmiyorum.Forumda 250cc modelinde olmadığını gördüm.Sanırım benim motordada(150cc) yağ filtresi bulunmuyor.Ama buna emin olabilmek için burada sormak istedim.Yağ filtresinin yerini bilmediğim...
Her ne kadar büyük bir kaza olmamasına rağmen bir hayli canımı sıkmış durumda:pr: Bugun saat aksam 8 civarı henüz evden çıkalı 5 dk olmadan site içinde karşıdan gelen arabanın benim yolumu gasp etmesi ve benimde sağ taraftaki mıcır yola kaçmam sebebiyle kayarak düştüm.Düşeceğimi sn ler önce...
Merhaba arkadaşlar.2 gün önce kendime Jinlun JL150-5 markalı bir motor aldım.Hemen hemen alıştım gibi.Şu an tek bir sorunu var.Aldığım ilk gün uzun zaman araba kullandığım ve ilk defa motorun tepesine çıktığım için marş sistemine alışık olmamam.İlk gün gezmeye karar verdim ve gidip motorumu...