Caganard kullanıcısının son içeriği

1. C

Ne yapabilir bu?

Trafik adabı 0 adam da kendi hatasını bana atıyor. Ben de gittim direk zaten 1770282096 Xmax ve multistrada var hocam sağolasın:)
  2. C

Ne yapabilir bu?

Bende öyle yaptım ya 1770228504 Yok hayır vidyo anlamında dedi. Bu arada bu arkadaş beni bugün trafik polisine şikayet etmiş, tatil beldesinde yaşadığım için de herkes birbirini tanıyo ahahahaaa poliste tanıdık çıktı gene delinşn birini başıma saldın diyor bana :) 1770228545 On numara tespit
  3. C

Ne yapabilir bu?

Bakış açısıyla alakalı bir şey değil ki multistradayla daha hızlı geçicektim manasında :) ve ayrıca her şey bu kadar 1770212976 Sorma ya komikti
  4. C

Ne yapabilir bu?

Merhabalar arkadaşlar tamamen merakımdan açıyorum konuyu. Yarım saat önce dümdüz şeridimde giderken sağ şeritten bir arkadaş motorla yanıma girdi ve bana gram yer bırakmadı bende viraja girmeye yakın yavaşlayınca (hızım 70 80) ufak sağa açılıp sola döndüm ve bu aynı şerit içinde. Sonrasında beni...
  5. C

Scooter motorla çukura girmek

Buna baktım evet ama sıkıntı yok. 1760099397 Motorun altında koruma olduğundan bende pek bir şey göremiyorum, hondadan randevu alacağım.
  6. C

Tamamdır yarın bakıp haber vereceğim sağolun
  7. C

Geceleyin eve giderken yağmur suyu yüzünden fark edemeyip derin bir çukura girdim düşmedim devam ettim. Bugün motorla ufak bir tümsekten geçince bile ekstra bir şeyin yere çarptığını hissediyorum, ayrıca gider vaziyetteyken ( 3 5 km hızlarda ) çok ufak gaz verince bile tak tak tak gibi bir...
  8. C

Activa 125 boğulma

Merhabalar arkadaşlar, motor 2023 activa 125. Motorun kapasitesini vesaire biliyorum fakat sanırım babamın rodaj süresince kullanmasından dolayı motorda her zmaan ekstra bir boğukluk var. Yokuşlarda vesaire çok pasif kalıyor, hepsi böyle vs. diyebilirsiniz ama normal değil gibş gelmeye başladı...

Yeni mesajlar