caberli kullanıcısının son içeriği

1. caberli

2007 model az kullanılmış çok temiz cbf 150

Motor 2007 model olup daha 10.000 km dedir.İzmir'de olduğumdan dolayı pek kullanamdım.sadece yazları izmir bergama arası gidip geldim...Motor türünün ilk ve en kusursuz örneklerinden birisidir.en yakın 3 ay önce yakıt denemesi yaptım bergamadan izmir bucaya yani 110 km yi 7.5 liraya...
  2. caberli

2007 model HONDA CBF 150'me veda etmek zorundayım!!!

sevgili motorcu kardeşlerim araba alacağımdan dolayı motoruma veda etmek zorunda kalıyorum.2007 model 5000 km de kırmızı honda cbf 150.koruma demiri var.ve yanında oldukça kalın halatımı da hediye vericem:D almak isteyenler hemen arasın kanımca çünkü heran vazgeçebilirim.ya da bir başkasına...
  3. caberli

plakası bilinen aracın sahibini bulmak!!!

selam sevgili motorcu kardeşlerim öncelikle herkesin geçmiş kurban bayramını kutlarım...gelelim meseleye ben bi araç gördüm ve plakasını aldım.şimdi onun sahibini nasıl bulucam???varmı bir fikri olan???
  4. caberli

satilik honda cbf 150

Arkadaşlar maalesef bazı ailevi ve maddi sorunlrımdan dolayı çok sevdiğim kırmızı prensesim honda cbf 150 me veda etmek zorundayım . motorsikletim 2200 km de ve rodajını çok titizlikle yapdım.hiç kaza falan yapmadım. koruma demiri ve yan ayaklık takılı. ve fiyat olarak da dizliklerim ve bilek...
  5. caberli

Honda Cbf150

Arkadaşlar maalesef bazı ailevi ve maddi sorunlrımdan dolayı çok sevdiğim kırmızı prensesim honda cbf 150 me veda etmek zorundayım . motorsikletim 2200 km de ve rodajını çok titizlikle yapdım.hiç kaza falan yapmadım. koruma demiri ve yan ayaklık takılı. ve fiyat olarak da dizliklerim ve bilek...
  6. caberli

uydudan takip

selam sevgili motorcu kardeşlerim.benim bi sorunum var sanırım başka bir yerede açabilirdim bu başlığı ama buraya da açmamın bi sakıncası olmaz sanırım.ben motorsikletimi koyacak yerim yok var ama apartmanın bodrum katı var orayada giren çıkan belli değil.yakınlarda garaj falan da yok...
  7. caberli

En iyi türk filmi???

Arkadaşlar sizce gelmiş geçmiş en iyi türk filmi hangisidir?
  8. caberli

Satilik Honda Cbf 150

Arkadaşlar maalesef sorunlrımdan dolayı çok sevdiğim kırmızı prensesim honda cbf 150 me veda etmek zorundayım:pale: . motorsikletim 4400 km aralık 2006 çıkışlı rodajını çok titizlikle yaptım.hiç kaza falan yapmadım. koruma demiri ve yan ayaklık takılı. ve fiyat olarak da şu anda 3000 ytl...
  9. caberli

Cbf Me Noooooldu

sevgili kardeşlerim şu anda çökmüş vaziyetteyim lütfen bilen varsa yardım etsin.dün saat 2 sularında motorumu garajdan aldım 5-6 km dolaştım cok iyiydi cok zevkli oldu bizim mahallenini oralarda dolaştım eski mahalemize gittim falan sonra ewe geldim ve motoru yıkadım sonra kuruladım sonra...
  10. caberli

vize

arkadaslar kusura bakmayın eminim bu konuya daha önce değinilmiştir ama bulamadım ben şimdi motorumu 15 kasım itibariyle satın almış bulunuyorum ama ruhsat palaka sigorta işlemlerini yılbaşından sonra yapamayı düşünüyorum birde vize olayı varmış sanırım bu vize nedir ne kadar zamnda bir ödenir...
  11. caberli

internet erişimi

arkadaslar ya ben bi türlü bulamadım son çare bir başlık açayım dedim ben motorcu olduugm için laptop alıcam ve onunla internete girmek istiom laptopla nasıl internete girilir sanırım bazı gsm operatorlerı saglıo bilgisi olan varsa bu is ayda ne kadara mal olur?
  12. caberli

Motosiklet Tutkusu Geçicimidir

SEVGILI MTCİ KARDESLERIM bayramda butun akrabalarım bana motosıkletten vazgecmemı soyledı sankı hepsı bırlık olmuslar gıbı yaw.ozellıkle dayım ve amca ogullarım bak bız de gencken motor aldık ama sonra vazgectık bu asamaları her genc yasar sen bunları yasamadan atlatabılırsın olgunsun cunku...

Yeni mesajlar